OR praktijk - OR en de ambtelijke secretaris

OR praktijk - OR en de ambtelijke secretaris - P. van der Pol | Tiliboo-afrobeat.com

...tijk - OR en de ambtelijke secretaris 1e druk is een boek van Pierre van der Pol uitgegeven bij Kluwer ... - Or-Praktijk Or En Werkkostenregeling… - voor €35,95 ... . ISBN 9789013044096 Vreemde eend in de bijt of niet, de ambtelijk secretaris is de ondersteuning van de or. OR praktijk - OR en financiële begrippen in de zorg (Paperback). OR praktijk - OR en financiële begrippen in de zorg. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* Koop Or-Praktijk van Daems, M., I. Mol met ISBN 9789013052442. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Herkent u deze signa ... Bureau ISBN - OR praktijk ... ., I. Mol met ISBN 9789013052442. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Herkent u deze signalen? Dan bestaat de kans dat er sprake is van gehoorverlies en is het verstandig om een hoortest te laten uitvoeren. Bij Hoorpraktijk Twente...

INFORMATIE

AUTEUR
P. van der Pol
DIMENSIE
7,8 MB
BESTANDSNAAM
OR praktijk - OR en de ambtelijke secretaris.pdf

OMSCHRIJVING

OR praktijk - OR en de ambtelijke secretaris 1e druk is een boek van Pierre van der Pol uitgegeven bij Kluwer. ISBN 9789013044096 Vreemde eend in de bijt of niet, de ambtelijk secretaris is de ondersteuning van de or.Steeds meer ondernemingsraden werken met een ambtelijk secretaris, maar lang niet alle or's kennen deze beroepskracht uit eigen praktijk.Dit is jammer want het kan de kwaliteit van uw or een flinke oppepper geven!U krijgt met dit boek:- inzicht in wat de functie ambtelijk secretaris inhoudt;- hulp bij de overweging om wel of niet een ambtelijk secretaris aan te trekken;- duidelijkheid in hoe uw or beter kan functioneren mede dankzij een ambtelijk secretaris.Daarnaast vindt de ambtelijk secretaris aanknopingspunten om in zijn functie beter tot zijn recht te komen.Achtergronden auteur:Marianne van der Pol heeft zeven jaar als ambtelijk secretaris gewerkt voor de or van een groot ziekenhuis. Die ervaring en de vele verhalen van ambtelijk secretarissen die zij heeft ontmoet in haar trainingspraktijk in de medezeggenschap, hebben bijgedragen aan dit boek.

Wil je het boek lezen?OR praktijk - OR en de ambtelijke secretaris in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P. van der Pol. Lezen OR praktijk - OR en de ambtelijke secretaris Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN