Hoe het vroeger was

Hoe het vroeger was - Ingeborg Wind | Tiliboo-afrobeat.com

...r was het anders Mylene is bij de school, waarop haar moeder als kind heeft gezeten ... Hoe ouderwets was het vroeger? | CHV Ter Aar ... . Ze laat zien hoe het vroeger, jaren '50 in de vorige eeuw, op... Groot-Rotselaar, hoe het vroeger was en nu is... has 1,469 members. Vanzelfsprekend is deze groep toegankelijk voor alle! inwoners van Rotselaar. Ook de... Mylene is bij de school, waarop haar moeder als kind heeft gezeten. Ze laat zien hoe het vroeger, jaren '50 in de vorige eeuw, op school was: schoolbord, bankjes met inktpotten en elk kind een eigen inktlap. Kolenkachel in de klas. Oud Alblas, hoe het vroeger was. 396 vind-ik-leuks. Laat ... De 94 beste afbeeldingen van Hoe het vroeger was in 2020 ... ... . Kolenkachel in de klas. Oud Alblas, hoe het vroeger was. 396 vind-ik-leuks. Laat Oud Alblas zien in oude ansichten, kaarten en foto's. Heb je zelf materiaal? Voeg het gerust toe! Hoe heerlijk is het om met de wasmachine op de achtergrond te wachten to...

INFORMATIE

AUTEUR
Ingeborg Wind
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Hoe het vroeger was.pdf

OMSCHRIJVING

Een luxe uitgevoerd en schitterend vormgegeven boek waarin grootouders aan de hand van voorgedrukte vragen herinneringen aan vroeger te boek stellen. Wat was opa's eerste baan? En wat verdiende hij toen? Hoe hebben opa en oma elkaar leren kennen? Hoe was het op school toen? En tientallen andere thema's.Een persoonlijk boek voor je eigen familiegeschiedenis!

Wil je het boek lezen?Hoe het vroeger was in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ingeborg Wind. Lezen Hoe het vroeger was Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN