Het doodshemd heeft geen zakken

Het doodshemd heeft geen zakken - Annemarieke van der Woude | Tiliboo-afrobeat.com

...dshemd heeft geen zakken 1e druk is een boek van Annemarieke van der Woude uitgegeven bij Meinema ... Het doodshemd heeft geen zakken door Annemarieke van der Woude ... . ISBN 9789021143040 Gewoon doodgaan bestaat niet, sterven is hard werken. Een doodshemd heeft geen zakken; de fiscus wel. Die twee waarheden, plus onze groeiende rijkdom, maken fiscaalvriendelijke schenkingen van ouders aan kinderen populair. Erfenissen en schenkingen ... Het kan zowel door vrouwen als door mannen gedragen worden. Het hemd is enkellang en heeft geen zakken. Er zit een sluiting op de rug, wat het gemakkelijk ... Betekenis Een doodshemd heeft geen zakken. | Spreekwoorden.nl ... . Het hemd is enkellang en heeft geen zakken. Er zit een sluiting op de rug, wat het gemakkelijk maakt om aan te trekken. De geschiedenis van het hemd. Ons Linnen hemd is geïnspireerd op het doodshemd. Het doodshemd heeft geen zakken is daarmee interessant voor iedereen die bezig is met kw...

INFORMATIE

AUTEUR
Annemarieke van der Woude
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het doodshemd heeft geen zakken.pdf

OMSCHRIJVING

Het doodshemd heeft geen zakken 1e druk is een boek van Annemarieke van der Woude uitgegeven bij Meinema. ISBN 9789021143040 Gewoon doodgaan bestaat niet, sterven is hard werken. Tegenwoordig valt er veel te kiezen als het om sterven gaat. Hoe gaan we daarmee om?We leven in een tijd waarin talloze vragen op ons afkomen, ook waar het het levenseinde betreft: Palliatieve zorg? Euthanasie? Zelfeuthanasie? Uit vrije wil je leven stopzetten? Beslissen over de dood van een ander? Juist omdat we kunnen kiezen houdt doodgaan ons meer dan ooit bezig.Dit boek levert aan de hand van concrete verhalen een bijdrage aan de oordeelsvorming over keuzes rond het levenseinde. Door de afwisseling van theorie en praktijk worden de gestelde vragen die van de lezer zelf. Het doodshemd heeft geen zakken is daarmee interessant voor iedereen die bezig is met kwesties rond leven en sterven.

Wil je het boek lezen?Het doodshemd heeft geen zakken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annemarieke van der Woude. Lezen Het doodshemd heeft geen zakken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN