Gevechtskleding en wapens uit de Tweede Wereldoorlog

Gevechtskleding en wapens uit de Tweede Wereldoorlog - none | Tiliboo-afrobeat.com

...skleding en wapens uit de tweede Wereldoorlog ( WO2 ) Heel net boek voor onderzoek! Pm voor interesse of meer info! 189 Bladzijdes! Verzenden Overige gebieden ... Categorie:Wapen in de Tweede Wereldoorlog - Wikipedia ... . ... Prachtige unieke poster geweren/wapens 2e wereldoorlog. Gedrukt op mooi, stevig retro papier. (Zie ook mijn andere advertenties.) Ophalen of Verzenden. Gevechtskleding en wapens uit de Tweede Wereldoorlog is een boek met afbeeldingen van de gevechtskleding, uitrusting en wapens zoals deze in de Tweede Wereldoorlog werden gedragen of gebruikt. Bij elke afbeelding staat een korte omschrijving wat het voorstelt en eventueel welke kleur(en) het voorwerp had. Gevechtskleding en wapens uit de tweede We ... Vind tweede wereldoorlog wapen op Marktplaats - juni 2020 ... . Bij elke afbeelding staat een korte omschrijving wat het voorstelt en eventueel welke kleur(en) het voorwerp had. Gevechtskleding en wapens uit de tweede Wereldoorlog ( WO2 ) Heel net boek voor onderzoek! Pm voor interesse of meer info! 1...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Gevechtskleding en wapens uit de Tweede Wereldoorlog.pdf

OMSCHRIJVING

Gevechtskleding en wapens uit de Tweede Wereldoorlog is een boek met afbeeldingen van de gevechtskleding, uitrusting en wapens zoals deze in de Tweede Wereldoorlog werden gedragen of gebruikt. Bij elke afbeelding staat een korte omschrijving wat het voorstelt en eventueel welke kleur(en) het voorwerp had. De gevechtskleding en de uitrusting zijn per land gesorteerd. De wapens zijn onderverdeeld in lichte tanks, mortieren en klein infanteriegeschut.

Wil je het boek lezen?Gevechtskleding en wapens uit de Tweede Wereldoorlog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Gevechtskleding en wapens uit de Tweede Wereldoorlog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN