9000 Toeren

9000 Toeren - none | Tiliboo-afrobeat.com

...oject 9000 toeren geeft muziekfans de kans om dieper in de Gentse muziekcultuur te graven ... 9000 Toeren - NRC Webwinkel ... . Tal van Gentse journalisten, vormgevers en andere creatievelingen werkten samen en bundelden voor u 50 jaar Gentse muziek¬geschiedenis - van pop tot rock, over punk, dance en hiphop - in een prach¬tig boek. 9000 Toeren dicht het gat in uw Gentse muziekcultuur. Alles over 50 jaar pop, rock, jazz, folk, punk… Iedereen die in Gent is opgegroeid of heeft gestudeerd, iedereen die om wat voor reden ook in Gent is beland, heeft minstens een deel van de Gentse muziekgeschiedenis mee beleefd, of dat nu feesten was in de 55 of op de Vlasmarkt of jaar na jaar Raymond van het Groenewoud de Gentse Feesten ... '9000 Toeren, 50 jaar muziek in Gent' door Katri ... 9000 Toeren - (ISBN: 9789089314901) | De Slegte ... ... '9000 Toeren, 50 jaar muziek in Gent' door Katri...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
9000 Toeren.pdf

OMSCHRIJVING

De Gentse muziekscène bruist, verrast, raakt en smaakt naar meer en dat was in het verleden niet anders. Iedereen die in Gent is opgegroeid, er heeft gestudeerd of er op de een of andere manier is beland, heeft minstens een deel van deze Gentse muziekgeschiedenis mee beleefd. De beruchte avonden in de 55, 's morgens de zon zien opkomen op de Vlasmarkt met een Irish Coffee in de hand, Raymond van het Groenewoud die jaar na jaar de Gentse Feesten afsluit bij Sint-Jacobs... zulke momenten staan in het Gentse collectieve geheugen gegrift. Het project 9000 toeren geeft muziekfans de kans om dieper in de Gentse muziekcultuur te graven. Tal van Gentse journalisten, vormgevers en andere creatievelingen werkten samen en bundelden voor u 50 jaar Gentse muziek¬geschiedenis - van pop tot rock, over punk, dance en hiphop - in een prach¬tig boek. Beleef alles terug vanop de eerste rij of dicht ein-de-lijk het gat in uw Gentse muziekcultuur.

Wil je het boek lezen?9000 Toeren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen 9000 Toeren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN