SCHERVEN BRENGEN GELUK

SCHERVEN BRENGEN GELUK - Deeanne Gist | Tiliboo-afrobeat.com

...eluk. Geluk en glas breekt even ras. Het geluk vliegt; die het vangt die heeft het ... Familiemusical 'Scherven brengen geluk?' van Perplex in ... ... . Dat is een geluk bij een ongeluk. Het geluk heeft hem de rug toegekeerd. Het geluk komt in de slaap. Zonder geluk vaart niemand wel. Iets op zijn hoefslag brengen. Iemand het hoofd op hol brengen. Iemand op de hoogte brengen. Iemand tot inkeer brengen. Scherven brengen geluk is een vrolijk meisjesboek met veel humor. Het is op een lekkere luchtige manier geschreven en leest goed door. Dat het boe ... Scherven brengen geluk: betekenis en tips - Huisvlijt ... . Het is op een lekkere luchtige manier geschreven en leest goed door. Dat het boek 336 pagina's telt is dus ook geen probleem. Het boek blijft spannend en interessant omdat er nog heel veel kleine verhaallijntjes doorheenlopen zoals vriendschappen, ... Scherven brengen geluk gaat het spreekwoord. Het wordt meestal gezegd als er per ongeluk iets kapot valt. Het rare is dat een spiegel die in scherven kapot valt, juist...

INFORMATIE

AUTEUR
Deeanne Gist
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
SCHERVEN BRENGEN GELUK.pdf

OMSCHRIJVING

Deeanne Gist brengt in 'Scherven brengen geluk' het verhaal achter de beroemde Tiffany-kapel tot leven.Chicago, 1893. De knappe studente Flossie Jayne wordt door sieradenmaker Louis Tiffany gevraagd mee te helpen aan de bouw van zijn Tiffanykapel: een staaltje kunst zoals de wereld nog nooit heeft gezien. Ze werkt zich een slag in de rondte om de kapel op tijd af te hebben voor de Wereldtentoonstelling en naam te maken in de kunstwereld. Maar dan krijgen haar ambities last van concurrentie. En wel van haar eigen hart. Wie zal de strijd winnen? Haar carrièredroom of de interessante jongeman die de kamer naast de hare huurt?Deeanne Gist schrijft historische romans vol romantiek en humor. Eerder verschenen van haar onder andere 'Het hart op de lippen' en 'Alles op het spel'.

Wil je het boek lezen?SCHERVEN BRENGEN GELUK in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Deeanne Gist. Lezen SCHERVEN BRENGEN GELUK Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN