Luister maar

Luister maar - Arie van der Veer | Tiliboo-afrobeat.com

...r maar' is een kinderbijbel voor kinderen vanaf 4 jaar ... Luister, maar spreek ook recht | Trouw ... . Het bevat een royale keuze uit zowel bekende als minder bekende verhalen. De unieke vertelstemmen van Arie van der Veer & Ellen Laninga en de prachtige illustraties maken deze Bijbel tot een schat voor de hele familie. Luister dan! - We luisteren steeds slechter, maar gelukkig kunnen we het leren. Luisteren lijkt zo vanzelfsprekend dat we nauwelijks beseffen wat we allemaal níét horen. En we luisteren ook steeds slechter. Gelukkig is het ... Luisteren maar! - De Waanzinnige Podcast ... . En we luisteren ook steeds slechter. Gelukkig is het wel te leren. Journalist Kate Murphy deed er twee jaar onderzoek naar en sprak er spionnen, kappers en barkeepers over. Luister Maar. Het tweede Nederlandstalige album van Leonie Meijer (Voice of Holland finalist 2011) is de opvolger van haar debuut...

INFORMATIE

AUTEUR
Arie van der Veer
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Luister maar.pdf

OMSCHRIJVING

Het verhaal van God met mensen. Arie van der Veer & Ellen Laninga vertellen het in hun eigen woorden na. En vertellen kunnen ze! Spannend, begrijpelijk, liefdevol, en dicht bij de belevingswereld van jonge kinderen. De schitterende kleurenillustraties van Rike Janssen brengen elk verhaal tot leven. 'Luister maar' is een kinderbijbel voor kinderen vanaf 4 jaar.Het bevat een royale keuze uit zowel bekende als minder bekende verhalen. De unieke vertelstemmen van Arie van der Veer & Ellen Laninga en de prachtige illustraties maken deze Bijbel tot een schat voor de hele familie.Arie van der Veer (1942) is – naast echtgenoot, vader en opa – predikant, schrijver, programmamaker en oud-voorzitter van de Evangelische Omroep.Ellen Laninga-van der Veer (1973) is getrouwd en heeft drie kinderen. Ze is dirigent, schrijver, componist, liedschrijver en directeur van Integraal Kind Centrum (IKC) De Paperclip in Zwolle.

Wil je het boek lezen?Luister maar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arie van der Veer. Lezen Luister maar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN