Het koninklijk vaandel

Het koninklijk vaandel - Nick Brown | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij Strijder voor Rome 2 - Het koninklijk vaandel ... Het koninklijk vaandel (Strijder voor Rome, #2) by Nick Brown ... . Een opwindende kruising tussen Indiana Jones, Hercule Poirot en James Bond. Zo omschreef een collega-schrijver het eerste deel van de 'Strijder voor Rome'-serie van de Engelse auteur Nick Brown. Een rake typering, die onverminderd geldt voor deel 2, 'Het koninklijk vaandel'. Geschreven bij Het koninklijk vaandel. Zeer goede voorstelling van het dagdagelijkse leven en de mentaliteit in die periode .( slaaf/meester - kledij-wapens etc) Verhaal en het ... Het koninklijk vaandel, Nick Brown - Ebook - 9789045201191 ... ... .( slaaf/meester - kledij-wapens etc) Verhaal en het hoofd personage is een soort CIA agent, tegen wil en dank in de romeinse periode, met extra speurders kwaliteiten.(a la hercule poirot) Lees „Het koninklijk vaandel" door Nick Brown verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Het tweede deel in de succesvolle historische ser...

INFORMATIE

AUTEUR
Nick Brown
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het koninklijk vaandel.pdf

OMSCHRIJVING

Het tweede deel in de succesvolle historische serie Strijder voor RomeDe Romeinse keizer Aurelianus heeft koningin Zenobia van Syria verslagen en de Palmyreense opstand de kop ingedrukt. Daarbij is Fariduns Vaandel, het geheiligde strijdvandaal van het Perzische Rijk, in Romeinse handen gevallen. Maar aan de vooravond van de ondertekening van een historisch vredesakkoord, waarbij het aan de Perzen zal worden teruggegeven, raakt Fariduns Vaandel zoek.Romeins legionair Cassius Corbulo wordt teruggeroepen naar Syria in een poging om het vaandel terug te veroveren en de fragiele vredesovereenkomst te redden. Bijgestaan door zijn trouwe dienaar Simo en ex-gladiator en lijfwacht Indavara begint Cassius aan een reis over de gevaarlijke vlaktes van Syria en door de even gevaarlijke straten van Antiochië. Cassius en zijn reisgezellen worden geconfronteerd met genadeloze rovers, meedogenloze moordenaars en zenuwslopende intrigis. De jacht is geopend!

Wil je het boek lezen?Het koninklijk vaandel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nick Brown. Lezen Het koninklijk vaandel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN