De Ultieme Bron

De Ultieme Bron - Sjon van der Tol | Tiliboo-afrobeat.com

...eme Bron is een van de vroegste dzogchen teksten en is geschreven rond de 8e eeuw ... Olive 4 HD De ultieme digitale bron - Hifi.nl ... . Deze tekst geldt als een van de belangrijkste basisteksten van de nyingma traditie. Hij onderscheidt zich door zijn tijdloze ideeën, die religie en geloof over¬stijgen. In dit boek is ook een vertaling van een praktisch advies voor beoefening opgenomen ... Gamification: dé ultieme bron van dopamine [Serious Game Bite] mrt 20, 2020 | Nieuws. Binnen bedrijven wordt Gamification al vele jaren succesvol ingezet om leer- en ... GeoHack - De ultieme bron voor wereldreizigers gratis ... ... . Binnen bedrijven wordt Gamification al vele jaren succesvol ingezet om leer- en verandertrajecten te versterken. Er gaat een aantoonbare en sterk motiverende werking uit van het toevoegen van uitdaging en emotie aan de leerervaring. De ultieme skincare routine. 5 maart 2020 Het vinden van de juiste skincare routine kan lastig zijn, want waar ...

INFORMATIE

AUTEUR
Sjon van der Tol
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Ultieme Bron.pdf

OMSCHRIJVING

Onze eigen geest, de ultieme bron van alle verschijnselen, creëert onze wereld en vormt ons bewustzijn van deze wereld. Omdat onze geest van nature tijdloos en zuiver is, is de wereld die hij creëert volledig volmaakt, al ervaren we dat niet zo. De natuurlijke tijdloze staat van onze geest is zuivere volmaakte aanwezigheid, al het andere zijn verschijnselen geproduceerd door ons dualistisch bewustzijn, dat geheel opgaat in zijn eigen illusionaire gedachteproces. De wereld ervaren als zuiver volmaakt, zonder er allerlei ideeën, gedachten, meningen, doelen, enzovoorts op te projecteren, is bevrijding. Dit ervaren is het onderwerp van een oude Tibetaanse tantrische tekst getiteld: De Ultieme Bron (Kunjed Gyalpo). Dit boek is de eerste integrale vertaling in het Nederlands van deze oude tekst.De Ultieme Bron is een van de vroegste dzogchen teksten en is geschreven rond de 8e eeuw. Deze tekst geldt als een van de belangrijkste basisteksten van de nyingma traditie. Hij onderscheidt zich door zijn tijdloze ideeën, die religie en geloof over¬stijgen. In dit boek is ook een vertaling van een praktisch advies voor beoefening opgenomen, geschreven door de Tibetaanse meester Longchenpa.

Wil je het boek lezen?De Ultieme Bron in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sjon van der Tol. Lezen De Ultieme Bron Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN