Natuurwijzer Bloemen van Europa

Natuurwijzer Bloemen van Europa - Onbekend | Tiliboo-afrobeat.com

...ie ANWB Natuurwijzer bestaat uit vijf titels: Paddestoelen van Europa, Bloemen van Europa, Bomen van Europa, Vogels van Europa en Heilzame planten ... Natuurgids Anwb Natuurwijzer Vogels Van Europa | ANWB ... ... . De natuurgidsen hebben een innovatieve zoekstructuur, het zogenaamde VIEW zoeksysteem. - De 'V' staat voor vergelijken met andere soorten. De serie ANWB Natuurwijzer bestaat uit vijf titels: Paddestoelen van Europa, Bloemen van Europa, Bomen van Europa, Vogels van Europa en Heilzame planten. De natuurgidsen hebben een innovatieve zoekstructuur, het zogenaamde VIEW zoeksysteem. - De 'V' staat voor vergelijken met andere soorten. De se ... Bloemen van Europa: ANWB Natuurwijzer: Amazon.es: M ... ... . De natuurgidsen hebben een innovatieve zoekstructuur, het zogenaamde VIEW zoeksysteem. - De 'V' staat voor vergelijken met andere soorten. De serie ANWB Natuurwijzer bestaat uit vijf titels: Paddestoelen van Europa, Bloemen van Europa, Bomen van Europa, Vogels van Europa en Heilzame planten. De natuurgidsen hebben een innovatieve zoekstructuur, het zogenaamde VIEW zoeksysteem. - ...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Natuurwijzer Bloemen van Europa.pdf

OMSCHRIJVING

De serie ANWB Natuurwijzer bestaat uit vijf titels: Paddestoelen van Europa, Bloemen van Europa, Bomen van Europa, Vogels van Europa en Heilzame planten. De natuurgidsen hebben een innovatieve zoekstructuur, het zogenaamde VIEW zoeksysteem.- De ‘V’ staat voor vergelijken met andere soorten. Op kleurcode zijn vergelijkbare soorten snel en gemakkelijk te vinden.- De ‘I’ staat voor identificeren op kenmerken en details. Door duidelijke foto’s is het gemakkelijk een bepaalde soort te herkennen. De tekeningen zijn handig voor het vaststellen van specifieke kenmerken en een algemene beschrijving geeft in begrijpelijke taal een soort weer.- De ‘E’ staat voor extra gegevens. Gegevens over herkomst, verspreiding en vergelijkbare soorten.- En de ‘W’ staat voor weten wanneer de soort voorkomt, bloeit of broedt. Dit wordt met een duidelijk symbool weergegeven. De compacte gids is verpakt in een plastic hoesje en is zeer geschikt om direct mee op pad te nemen.

Wil je het boek lezen?Natuurwijzer Bloemen van Europa in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Natuurwijzer Bloemen van Europa Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN