Iraanse odyssee

Iraanse odyssee - Gohar Kordi | Tiliboo-afrobeat.com

... odysee is het bewogen levensverhaal van monir, een jonge koerdische vrouw die sinds haar vierde blind is ... Iraans recepten - 82 iraans gerechten | Smulweb.nl ... . In het plattelanddorpje waar zij in een zeer strikte moslimcultuur opgroeit, wordt haar handicap niet geaccepteerd door haar omgeving. "Iraanse Odyssee is het bewogen levensverhaal van Monir, een jonge Koerdische vrouw die sinds haar vierde blind is. In het plattelandsdorpje waar zij in een zeer strikte moslimcultuur opgroeit, wordt haar handicap niet geaccepteerd door haar omgeving. Iraanse odyssee is het bewogen levensverhaal van Monir, een jonge koerdische vrouw die sinds haar vierd ... Boekwinkeltjes.be ... . Iraanse odyssee is het bewogen levensverhaal van Monir, een jonge koerdische vrouw die sinds haar vierde blind is. In het plattelanddorpje waar zij in een zeer strikte moslimcultuur opgroeit, wordt haar handicap niet geaccepteerd door haar omgeving. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Gohar Kordi
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Iraanse odyssee.pdf

OMSCHRIJVING

Iraanse odysee is het bewogen levensverhaal van monir, een jonge koerdische vrouw die sinds haar vierde blind is. In het plattelanddorpje waar zij in een zeer strikte moslimcultuur opgroeit, wordt haar handicap niet geaccepteerd door haar omgeving. Monir wordt verwaarloosd door haar moeder en mishandeld door haar oudere broer, maar ze is vastbesloten zich niets weg te laten leggen en zich uit haar isolement te bevrijden. Dankzij haar doorzettingsvermogen wordt Monir toegelaten op een blindeninstituut in Isfahan. Hier leert ze zichzelf schijven en typen en uiteidelijk zal dit ertoe leiden dat ze als eerste vrouwelijke studente wordt toegelaten tot de universiteit van Teheran. Iraanse odysee speelt zich af tijdens het bewind van de Sjah en schetst een aangrijpend beeld van de strenge cultuur waarbinnen jonge islamitische vrouwen opgroeien.

Wil je het boek lezen?Iraanse odyssee in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gohar Kordi. Lezen Iraanse odyssee Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN