Geheim

Geheim - Elif Shafak | Tiliboo-afrobeat.com

... Een geheim is iets dat voor anderen verborgen of sub rosa moet worden gehouden ... Artikelen over geheim | Telegraaf.nl ... . Een publiek geheim is een eufemistische uitdrukking voor algemeen bekend echter niet hard bewezen of publiek gemaakt. == Sociologie == De socioloog Simmel zag het geheim, een sieraad van de persoonlijkheid, als bindmiddel tussen hen die op de hoogte zijn. in hedendaagse spelling: geheim, heimelijk. Geheim — heimelijk. Beide woorden duiden aan, dat iets voor anderen verborgen moet blijven. Gehei ... bol.com | Geheim, Elif Shafak | 9789044507126 | Boeken ... . Beide woorden duiden aan, dat iets voor anderen verborgen moet blijven. Geheim is eene zaak, wanneer zij alleen aan de betrokken personen bekend is.Heimelijk ziet meer op de wijze van doen om iets geheim te houden.Eene heimelijke samenkomst is zulk eene, waarbij de betrokken personen zoo bij elkander komen, dat het gevolg moet ... Lieve R, T...

INFORMATIE

AUTEUR
Elif Shafak
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Geheim.pdf

OMSCHRIJVING

Een dikke vrouw en haar minnaar, een dwerg, hebben er genoeg van om overal waar ze komen steeds weer aangestaard te worden. Ze besluiten van rol te wisselen: hij draagt make-up en zij tekent een snor op haar gezicht.De heftige reactie van de buitenwereld op hun rolwisseling verwerken ze beiden op hun eigen manier. De vrouw wil het liefste wegkruipen, onzichtbaar voor de buitenwereld, terwijl de man de confrontatie met de starende blikken niet schuwt. Hij verzamelt ze, prent ze in zijn geheugen, om ze later toe te voegen aan zijn Woordenboek van het Zien.Elif Shafak (1971) schrijft momenteel voor diverse Turkse kranten en werkte eerder als gastprofessor vrouwenstudies aan de universiteit van Michigan.Bij De Geus verschenen eerder de romans Het luizenpaleis, De bastaard van Istanbul en De heilige van de beginnende waanzin. Geheim werd in Turkije bekroond met de Prijs voor de Beste Roman.

Wil je het boek lezen?Geheim in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elif Shafak. Lezen Geheim Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN