De onderstroom

De onderstroom - Nicci Gerrard | Tiliboo-afrobeat.com

...llen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe ... 5 Tips om grip te krijgen op de onderstroom ... . De Onderstroom is er voor vragen die niet direct zijn op te lossen met een concreet stappenplan of een aantal praktische tips. En toch worden er juist veel stappen gezet. Niet omdat je je dat voorneemt maar omdat je leert de beweging te volgen die er al in jou gaande is. De onderstroom wijst op de onzichtbare facetten binnen uw bedrijf, ook wel de zachte factoren genoemd. Daarbij kunt u denken aan macht of machteloosheid, vertrouwen of angst, achterdo ... Onderstroom - Wikipedia ... . Daarbij kunt u denken aan macht of machteloosheid, vertrouwen of angst, achterdocht en wantrouwen. Maar ook aan zaken als de bedrijfscultuur, valkuilen die bij uw organisatiecultuur horen, identiteit en kernwaarden van uw organisatie. Wat is de onderstroom? De onderstroom is veelal de wereld waar we het niet over hebben. Het is ook de wereld waarin we soms denken voor anderen of het gevoel hebben dat we op eieren lopen. A...

INFORMATIE

AUTEUR
Nicci Gerrard
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De onderstroom.pdf

OMSCHRIJVING

Edie Jennings groeit als middelste van drie dochters op in de schaduw van haar moeder en oudere zus. Ze heeft het gevoel zowel thuis als op school niet helemaal op haar plek te zijn. Maar dan ontmoet ze Ricky. Voor het eerst voelt Edie hoe het is om verliefde te zijn en begeerd te worden. Lang duurt deze liefde echter niet, want het noodlot slaat toe in de familie Jennings. Vele jaren later, als Edie zelf kinderen heeft, komen zij en haar zussen weer bij elkaar. De gebeurtenissen van toen werpen nog steeds een schaduw over de levens van de drie vrouwen.

Wil je het boek lezen?De onderstroom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicci Gerrard. Lezen De onderstroom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN