De gouden legende

De gouden legende - Nadeem Aslam | Tiliboo-afrobeat.com

...en Legende Navigation. Home; Belgisch midweekmenu; Familiemenu; Weeksuggesties; Kinderparadijs; Menu; Nieuwtjes; Arrangementen; Route en contact; Fotoalbum ... DE GOUDEN LEGENDE - Restaurant Belge - Wilrijk 2610 ... . Onze zaak in beeld; Vaste gerechten op de kaart; Gerechten die af en toe terugkomen; Reserveer je tafel De Gouden Legende Navigation. Home; Belgisch midweekmenu; Familiemenu; Weeksuggesties; Kinderparadijs; Menu; Nieuwtjes; Arrangementen; Route en contact; Fotoalbum. Onze zaak in beeld; Vaste gerechten op de kaart; Gerechten die af en toe terugkomen; Reserveer je tafel De Gouden Legende, Wilrijk: Bekijk 53 onpartijdig ... Menu | De Gouden Legende ... . Onze zaak in beeld; Vaste gerechten op de kaart; Gerechten die af en toe terugkomen; Reserveer je tafel De Gouden Legende, Wilrijk: Bekijk 53 onpartijdige beoordelingen van De Gouden Legende, gewaardeerd als 3,5 van 5 bij Tripadvisor en als nr. 11 van 32 restaurants in Wilrijk. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Nadeem Aslam
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De gouden legende.pdf

OMSCHRIJVING

Met een poëtische intensiteit en weergaloos empathisch vermogen portretteert Nadeem Aslam in De gulden legende de moslimweduwe Nargis, haar christelijke pleegdochter Helen en de jonge ex–guerrillastrijder, Imram, die door de vrouwen in bescherming wordt genomen. Samen moeten ze op de vlucht slaan voor buren die opgehitst zijn door de blasfemiewetgeving in het hedendaagse Pakistan – een religieus vuur dat de christelijke gemeenschap, maar ook hun provinciestad in as dreigt te leggen. Ondertussen bloeit er tussen de pleegdochter en de strijder een verboden liefde en dreigt een belangrijk geheim van de weduwe ontbloot te worden. Dostojevski, Orwell, Milosz, Tolstoj, Márquez, Naipaul: Nadeem Aslam staat in het rijtje grote schrijvers die de actuele politiek in hun romans verwerken.Maar deze actualiteit is slechts een hulpmiddel. Waar het Aslam om gaat zijn de personages van vlees en bloed, om Nargis, Helen en Imram: hoe ze liefhebben, verlies lijden, blijdschap vieren, van goed tot slecht veranderen, of andersom.

Wil je het boek lezen?De gouden legende in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nadeem Aslam. Lezen De gouden legende Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN