CIO 3.0

CIO 3.0 - Zwiggelaar, Antoon van Luxemburg & K | Tiliboo-afrobeat.com

....0 richt zich op innovatie en business-transformatie om de digitale toekomst van de organisatie vorm te geven ... PDF Cio 3 ... . Tegelijkertijd onderkent de CIO 3.0 de kracht van ICT-commodities en regelt de noodzakelijke beschikbaarheid, snelheid, wendbaarheid en schaalbaarheid van de ICT-omgeving als essentiële voorwaarde voor de business. De CIO 3.0 is een product van M&I/Partners (adviesbureau voor management en informatie). M&I/Partners levert CIO 3.0 adviesdiensten, kennissessies en helpt u graag bij het formuleren van een ICT-s ... PDF CIO 3.0 - Het verschil maken bij digitale transformatie ... . M&I/Partners levert CIO 3.0 adviesdiensten, kennissessies en helpt u graag bij het formuleren van een ICT-strategie, ICT-architectuur of het vormgeven van de (out)sourcing. Wij doen dit in de rol van adviseur, coach en interimmanager. De CIO 3.0 richt zich op innovatie en business-transformatie om de digitale toekomst van de organisatie vorm te geven. Tegelijkertijd onderkent de CIO 3.0 de kracht van ICT-commodities en regelt de noodzakelijke beschikbaarheid, sne...

INFORMATIE

AUTEUR
Zwiggelaar, Antoon van Luxemburg & K
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
CIO 3.0.pdf

OMSCHRIJVING

We leven in een tijd waarin sprake is van ingrijpende maatschappelijke, economische en technologische veranderingen. We mogen deze veranderingen gerust disruptief (verstorend, ontwrichtend) noemen, hele sectoren worden getroffen; de gevolgen zijn ingrijpend en vormen een existentiële bedreiging voor veel organisaties en bedrijven. Dat geldt voor alle sectoren: de zorg, welzijn, onderwijs, bouw, energie, banken enzovoort. Kort gezegd: het weefsel van de samenleving verandert.De informatie en communicatie technologie (ICT) ontwikkelt zich in een adembenemend tempo: Internet, mobiele apparaten, analysesoftware, sociale toepassingen en cloud. De afgelopen drie jaar waren er meer ontwikkelingen dan de vijftien jaar hiervoor. In historisch perspectief ontwikkelt ICT zich van een ondersteunende functie, naar een functie die het succes of falen van de organisatie bepaalt. Sterker nog, ICT wordt leidend bij de inrichting van de organisatie. Deze ontwikkeling kent drie fasen:* ICT 1.0: ICT-functie als technisch bolwerk.* ICT 2.0: ICT-functie als bruggenbouwer tussen business en ICT.* ICT 3.0: ICT-functie als integraal en strategisch onderdeel van de business.In de wereld van ICT 3.0 is digitaal werken en communiceren standaard onderdeel van het primaire proces. De klant staat centraal, fysieke en digitale dienstverlening versterken elkaar, er wordt een unieke klantervaring geboden en de producten en diensten innoveren met de wensen van klanten mee. Dit is voor veel organisaties nog een toekomstscenario.De functie van CIO evolueert mee, van CIO 1.0, naar CIO 2.0 en CIO 3.0. Van dienstverlenende functie met beperkte invloed (CIO 1.0 en 2.0) naar een vanzelfsprekende leiderschapsfunctie in de business (CIO 3.0). De CIO 3.0 richt zich op innovatie en business-transformatie om de digitale toekomst van de organisatie vorm te geven. Tegelijkertijd onderkent de CIO 3.0 de kracht van ICT-commodities en regelt de noodzakelijke beschikbaarheid, snelheid, wendbaarheid en schaalbaarheid van de ICT-omgeving als essentiële voorwaarde voor de business. Dit kan zelfs leiden tot het afschaffen van de interne ICT-afdeling.

Wil je het boek lezen?CIO 3.0 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Zwiggelaar, Antoon van Luxemburg & K. Lezen CIO 3.0 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN