Allemaal Gelogen

Allemaal Gelogen - F. Springer | Tiliboo-afrobeat.com

...al gelogen (Hardcover). De diplomaat Carel Jan Schneider vertegenwoordigde Nederland ruim dertig jaar lang in de verste uithoeken van de wereld ... bol.com | Niets is gelogen, Sacha Bronwasser ... ... .... Wimmie Bouma --- Was het allemaal gelogen De nieuwe single en clip van de Prins der Piraten Wimmie Bouma In samen werking met HvV Entertainment (management) is deze nieuwe plaat tot stand gekomen Het is allemaal gelogen Ik heb jou nooit bedrogen Ik wil zonder overdrijven Voor altijd bij je blijven 'k Heb m'n hart nooit aan een ander verloren Amore, Amore, Amore Het is allemaal gelogen Ik heb jou nooit bedrogen Misschien heb ik teveel gezegd Wat verkeerd is uitgelegd Maar de waarheid mag je horen Amore, Amore, Amore. Allemaal gelogen bevat een verzameling verhalen en gedichten die nog nooit ... Allemaal Gelogen: De Herinnering Als Mooi Verhaal by F ... ... . Allemaal gelogen bevat een verzameling verhalen en gedichten die nog nooit...

INFORMATIE

AUTEUR
F. Springer
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Allemaal Gelogen.pdf

OMSCHRIJVING

De diplomaat Carel Jan Schneider vertegenwoordigde Nederland ruim dertig jaar lang in de verste uithoeken van de wereld. De schrijver F. Springer smeedde diens belevenissen om tot literaire fictie van formaat. Op 15 januari 2002 worden zij beiden zeventig jaar.Om te dit vieren zijn de voordrachten en de verhalen gebundeld die niet eerder in boekvorm verschenen of zelfs nooit eerder zijn gepubliceerd. Zijn debuutverhaal uit 1958 bijvoorbeeld, 'Een eskimo op het dak', geschreven in J.D. Salingerstijl, over ontluikende erotiek, en zijn nog niet eerder uitgegeven novelle 'Bangkok, een elegie' uit 1996 zijn nu voor het eerst te lezen.Springer-kenner Liesbeth Dolk heeft uit de 'verspreide stukken' een selectie gemaakt. In een uitgebreid interview spreekt zij met de auteur over de (autobiografische) achtergrond van zijn verhalen. Om het geheel tot een echte feestbundel te maken zijn foto's en illustratie opgenomen. Op de bijgesloten cd leest Springer voor.

Wil je het boek lezen?Allemaal Gelogen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F. Springer. Lezen Allemaal Gelogen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN