11 Gesprekken

11 Gesprekken - Francois Poirie | Tiliboo-afrobeat.com

...nde gesprekken beheren op de iPhone. In de Telefoon-app kun je een inkomend gesprek aannemen, de beltoon ervan uitschakelen of het gesprek weigeren ... iPhone 7: inkomende gesprekken direct naar voicemail | KPN ... ... . Je kunt ook reageren met een sms-bericht of een terugbelherinnering instellen. Je kunt ongewenste gesprekken ook vermijden door bepaalde bellers te blokkeren en onbekende bellers en spamnummers rechtstreeks door te sturen naar voicemail. iPhone telefoongesprekken opnemen. Je wilt iemand interviewen en het gesprek opnemen, zodat je later het gesprek rustig kunt uitwerken. Of je moet een moeilijk gesprek voeren met j ... Tips: WhatsApp gesprekken overzetten op een nieuwe telefoon ... . Je wilt iemand interviewen en het gesprek opnemen, zodat je later het gesprek rustig kunt uitwerken. Of je moet een moeilijk gesprek voeren met je huisarts en ... Francois Poirie is een geweldige auteur. Download en lees het boek 11 Gesprekken op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt 11 Gesprekken in PDF, ePUB, MOBI. Gesprek opnemen: Call Recording. Een telefoongesprek opnemen en ook nog eens het verhaal uittypen: dat kan de app Call Recor...

INFORMATIE

AUTEUR
Francois Poirie
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
11 Gesprekken.pdf

OMSCHRIJVING

De Fransjoodse filosoof Emmanuel Levinas is ook in Nederland en Vlaanderen populair, ondanks zijn moeilijk toegankelijke geschriften. Deze bundel met interviews brengt de filosofie van Levinas (1906-1995) echter binnen bereik van een breed publiek.Deel I, De vreemdeling liefhebben, bestaat uit een lang gesprek met Fran s Poiri aarin Levinas stilstaat bij beslissende gebeurtenissen in zijn leven. Hij vertelt hoe hij na de oktoberrevolutie met zijn ouders van Litouwen naar Frankrijk vluchtte en hoe hij de Tweede Oorlog overleefde. Hij gaat in op zijn ontmoetingen met grote filosofen als Husserl, Heidegger en Sartre. Deel II, Ethisch en oneindig, bevat de vertaling van tien korte gesprekken met Philippe Nemo. Daarin licht Levinas centrale noties uit zijn filosofie toe, zoals ‘oneindig’, ‘het gelaat’ en ‘de Ander’.De inleiding op deze bundel is van Rico Sneller, docent wijsgerige ethiek aan de faculteit Godgeleerdheid van de Universiteit Leiden.

Wil je het boek lezen?11 Gesprekken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Francois Poirie. Lezen 11 Gesprekken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN