Zorgboek Prikkelbare Darm Syndroom

Zorgboek Prikkelbare Darm Syndroom - none | Tiliboo-afrobeat.com

...k - Prikkelbare darm syndroom (Paperback) ... Wat is het Prikkelbare Darm Syndroom en de symptomen? ... . Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) is lange tijd onderschatals een 'vage' aandoening die 'tussen deoren'... Het zorgboek Prikkelbare Darm Syndroom is geschreven om mensen met PDS houvast te geven. Het biedt een helder overzicht van de huidige kennis over PDS, wetenschappelijke kennis, maar ook kennis gebaseerd op ervaring. De nadruk ligt op een juiste aanpak van PDS. Prikkelbare Darm Syndroom (PDS), Spasti ... Zorgboek Prikkelbare Darm Syndroom PDS - Studieboeken en ... ... . Prikkelbare Darm Syndroom (PDS), Spastische Darm: alle betrouwbare informatie op een rij. Lees over: diagnose, oorzaken, behandelingen en het leven met PDS. Heb jij PDS? Doe de test! Het zorgboek Prikkelbare Darm Syndroom is geschreven om mensen met PDS houvast te geven. Het biedt een helder overzicht van de huidige kennis over PDS, wetenschappelijke kennis, maar ook kennis gebaseerd ...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Zorgboek Prikkelbare Darm Syndroom.pdf

OMSCHRIJVING

Het zorgboek Prikkelbare Darm Syndroom is geschreven om mensen met PDS houvast te geven. Het biedt een helder overzicht van de huidige kennis over PDS, wetenschappelijke kennis, maar ook kennis gebaseerd op ervaring. De nadruk ligt op een juiste aanpak van PDS. Welke behandelingen zijn er, welke voedingsmaatregelen zijn er en leefregels kunt u aanhouden? Ook is er ruim aandacht voor de psychosociale aspecten van PDS. In samenwerking met PDS Belangenvereniging | Maag Lever Darm Stichting | Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie | Nederlandse Academie voor Psychotherapie | Wetenschappelijk Instituut Nederlandse Apothekers (WINAp) | Optima Farma, de beroepsorganisatie van apothekersassistenten | Welder | Informatielijn Alternatieve geneeswijzen.

Wil je het boek lezen?Zorgboek Prikkelbare Darm Syndroom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Zorgboek Prikkelbare Darm Syndroom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN