PM-reeks - Waardevolle zorg

PM-reeks - Waardevolle zorg - A. Manneke | Tiliboo-afrobeat.com

... - Waardevolle zorg 1e druk is een boek van A ... Over Waardevolle zorg - LOC Waardevolle zorg ... . Manneke uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. ISBN 9789024414130 Over morele problemen in verpleging en verzorging is al veel geschreven, maar in dit boek staan de verhalen en de belevingen van de verpleegkundigen centraal. PM-reeks - Waardevolle zorg 1e druk is een boek van A. Manneke uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. ISBN 9789024414130 Over morele problemen in verpleging en verzorging is al veel geschreven, maar in dit boek staan de verhalen en de belevingen van de verpleegkundigen centraal. OMSCHRIJVING. PM-reeks - Waardevolle zorg 1 ... Thom van Woerkom - Coördinator medezeggenschap - LOC ... ... . OMSCHRIJVING. PM-reeks - Waardevolle zorg 1e druk is een boek van A. Manneke uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. ISBN 9789024414130 Over morele problemen in ver...

INFORMATIE

AUTEUR
A. Manneke
DIMENSIE
8,7 MB
BESTANDSNAAM
PM-reeks - Waardevolle zorg.pdf

OMSCHRIJVING

PM-reeks - Waardevolle zorg 1e druk is een boek van A. Manneke uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. ISBN 9789024414130 Over morele problemen in verpleging en verzorging is al veel geschreven, maar in dit boek staan de verhalen en de belevingen van de verpleegkundigen centraal. Aan de verhalen gaat een inleiding vooraf, waarin de morele problematiek van de verpleegkundige in een theoretisch kader is geplaatst. Daarnaast komen de verschillende benaderingen van morele problemen aan de orde vanuit normethiek, zorgethiek en de zogenoemde hermeneutiek.

Wil je het boek lezen?PM-reeks - Waardevolle zorg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. Manneke. Lezen PM-reeks - Waardevolle zorg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN