Ondeugende En Verleidelijke Sex Toys

Ondeugende En Verleidelijke Sex Toys - Frédéric Ploton | Tiliboo-afrobeat.com

...nde en verleidelijke sex toys. Van de vibrator tot de opblaaspop, van het condoom tot de penisring ... bol.com | Ondeugende En Verleidelijke Sex Toys, Frédéric ... ... ... bol.com | Ondeugende En Verleidelijke Sex Toys, Frédéric ... ... nde en verleidelijke sex toys. Van de vibrator tot de opblaaspop, van het condoom tot de penisring... het aanbod aan stimulerende accessoires ...

INFORMATIE

AUTEUR
Frédéric Ploton
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Ondeugende En Verleidelijke Sex Toys.pdf

OMSCHRIJVING

Ondeugende en verleidelijke sex toys.Van de vibrator tot de opblaaspop, van het condoom tot de penisring... het aanbod aan stimulerende accessoires en sex toys is even gevarieerd als de mensen die er gebruik van maken en hun seksuele fantasieën. De huidige belangstelling voor sex toys geeft de illusie dat het om een recent fenomeen gaat. Maar toch hebben erotische accessoires niets van een hedendaagse gril en spelen ze, van de kunstpenissen uit het oude China tot Afrikaanse afrodisiaca, al eeuwenlang een opwindende rol in de spelletjes tussen minnaars. De seksspeeltjes die in dit boek beschreven staan, zijn geen vijanden van een 'natuurlijke' seksualiteit. Ze zijn er juist medeplichtig aan, ondeugend en verleidend. Aan u dus om in vuur en vlam te raken en de wereld van de sex toys te verkennen!

Wil je het boek lezen?Ondeugende En Verleidelijke Sex Toys in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frédéric Ploton. Lezen Ondeugende En Verleidelijke Sex Toys Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN