Muren En Vloeren Betegelen

Muren En Vloeren Betegelen - E-H. Heimann | Tiliboo-afrobeat.com

...ls werk je de wanden van je badkamer of keuken mooi af ... Vloer en muren in de badkamer betegelen? Gratis offertes ... ... . In dit GAMMA stappenplan lees je hoe je een wand betegelt en wat je hiervoor nodig hebt. Het tegelen van een wand of vloer lijkt op het eerste gezicht eenvoudig. In de praktijk komen er echter veel facetten om de hoek kijken voordat bijvoorbeeld een prachtig betegelde badkamer ontstaat. Bouwmaat legt je uit hoe je in 6 stappen een badkamer kunt betegelen. Video: Het betegelen van een badkamer Muren en vloer ... Badkamer betegelen in 6 stappen - Bouwmaat adviseert ... . Video: Het betegelen van een badkamer Muren en vloeren betegelen… als een vakman! Zijn uw terrastegels aan vernieuwing toe, wilt u mozaïektegels in de badkamer of een prachtige natuurstenen vloer in de traphal? In deze praktische gids worden alle basistechnieken stap voor stap uitgelegd zodat u met de nodige kennis van zaken muren en vloeren kunt betegelen. Badkamer laten betegelen: kwaliteit muren en vloer. De prijs van het laten be...

INFORMATIE

AUTEUR
E-H. Heimann
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Muren En Vloeren Betegelen.pdf

OMSCHRIJVING

Stap-voor-stapinstructies - het juiste gereedschap en materiaal - handige tips van de vakmanMuren en vloeren betegelen… als een vakman!Zijn uw terrastegels aan vernieuwing toe, wilt u mozaïektegels in de badkamer of een prachtige natuurstenen vloer in de traphal? In deze praktische gids worden alle basistechnieken stap voor stap uitgelegd zodat u met de nodige kennis van zaken muren en vloeren kunt betegelen. Bovendien is dit boek een onmisbare hulp bij het uitkiezen van de juiste materialen en het geschikte gereedschap.- Meer dan 200 foto's en tekeningen verduidelijken de instructies - Overzichtelijke icoontjes geven de moeilijkheidsgraad, inspanning, benodigde tijd en gereedschap aan - Met adviezen van professionals en tal van veiligheids- en milieutips.

Wil je het boek lezen?Muren En Vloeren Betegelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E-H. Heimann. Lezen Muren En Vloeren Betegelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN