Lawines razen

Lawines razen - An Rutgers van der Loeff | Tiliboo-afrobeat.com

...n bij Lawines razen. De eerste uitgave van "Lawines razen" was in 1954, geillustreerd met van de plaat gedrukte lithografien van de hand van de illustratrice Alie Evers die een bijzonder cachet gaven aan het verhaal ... Lawines Razen Boek PDF Online - pianofortefestival.nl ... . Lawines razen. Schrijver Herman Vuijsje en kunstschilder Jan Groenhart wandelen acht weken langs de kust en doen verslag in woord. en beeld. Afl. 6: Wind en schuim. 13 augustus 2019 Lawines razen. Geschreven door A. Rutgers van de Loeff-Basenau Illustraties van Alie Evers Uitgeverij Ploegsma - Amsterdam Tweede druk 1955 Voor het eerst verschenen in 1954. Bekroond tot Kinderboek van het jaar 1954. Korte inho ... Lawines razen - An Rutgers van der Loeff - 9789021667072 ... ... . Geschreven door A. Rutgers van de Loeff-Basenau Illustraties van Alie Evers Uitgeverij Ploegsma - Amsterdam Tweede druk 1955 Voor het eerst verschenen in 1954. Bekroond tot Kinderboek van het jaar 1954. Korte inhoud: Angst heerst er in het kleine Zwitserse bergdorp Urteli, als er verschrikkelijke lawines naar beneden dreigen te komen, die het dorp onder de sn...

INFORMATIE

AUTEUR
An Rutgers van der Loeff
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Lawines razen.pdf

OMSCHRIJVING

Zelfs een schreeuw kan het doen: de verraderlijke sneeuwmassa's losscheuren, zodat ze loeiend en stuivend van de bergen breken en alles wat op hun weg ligt meesleuren naar het dal.Weten de jongens die afgesloten van de buitenwereld in een berghut zitten dat ook? Zullen ze toch gaan afdalen? Werner en zijn vader gaan erop af...An Rutgers van der Loeff schreef Lawines reizen naar aanleiding van een lawineramp in een Zwitsers bergdorpje. Dit boek heeft haar beroemd gemaakt; het is in vijftien landen vertaald, werd verfilmd en bekroond.

Wil je het boek lezen?Lawines razen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur An Rutgers van der Loeff. Lezen Lawines razen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN