Doping

Doping - Hans Wassink | Tiliboo-afrobeat.com

... of pepstofgebruik is het gebruik van verboden middelen of methoden om sportprestaties te verhogen ... 65 doping items gevonden | Allesoversport.nl ... . Doping is in het Nederlands te vertalen met: stimulerend middel, pepmiddel of pepstof. Definitie. Het Wereld Anti-Doping Agentschap (WADA) definieert doping bijzonder breed als "overtreding ... Doping zijn stoffen of methoden die door sporters gebruikt worden om betere prestaties te kunnen leveren. Maar waar ligt nu precies de grens, of met andere woorden wat is doping nu precies? De officiele definitie van doping luidt: 'Doping is een overtreding van één of meer specifieke artikelen uit het dopingreglement'. Bij het Meldpunt Doping kun je vertrouwelijk informatie geven over dopingovertredingen, zoals do ... Dopingautoriteit ... . Bij het Meldpunt Doping kun je vertrouwelijk informatie geven over dopingovertredingen, zoals dopinggebruik of dopinghandel. Dit kan op naam, maar ook anoniem. E-learning. Via het e-learningplatform stoom je jezelf klaar voor het beoe...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Wassink
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Doping.pdf

OMSCHRIJVING

Doping 1e druk is een boek van Hans Wassink uitgegeven bij Arko Sports Media BV. ISBN 9789054722960 In Nederland doen ruim twee miljoen mensen aan fitness. Daarmee is het de populairste sportieve activiteit van ons land. Je kunt om allerlei redenen aan fitness doen, maar naast gezondheid worden cosmetische motieven als slanker en gespierder willen worden het vaakst genoemd. Bij veel mensen komt op een gegeven moment de vraag op of ze niet een beetje hulp moeten inroepen in de vorm van spierversterkers of afslankpillen. De druk op 'het perfecte uiterlijk' ligt tegenwoordig immers hoog. Vaak is internet het startpunt in de speurtocht naar dopingmiddelen. Menigeen verzandt er echter snel in de onoverzichtelijke wereld van anabole steroiden, groeihormonen, insuline, eetlustremmende amfetamines, vochtafdrijvers en een hele batterij bijwerkingenbestrijders. De wegwijzers in dit dopingdoolhof komen vaak in de vorm van schimmige websites, undergrounddopinglabs, dealers en allerhande dopinggoeroes die graag een graantje mee willen pikken. Dit boek van de Dopingautoriteit is bedoeld als betrouwbare gids die de werking en risico's van deze middelen goed op een rijtje zet. Een boek dat je zeker binnen handbereik moet hebben als je het internet op gaat om je te orienteren op deze heikele dopingmaterie en je na een eerste indruk toch graag een 'second opinion' wilt hebben. In Doping: de nuchtere feiten krijgt de lezer een gedegen overzicht van de middelen die op dit moment in gebruik zijn in de fitnesswereld, maar er wordt ook aandacht besteed aan wat er allemaal nog aan doping in de pijplijn zit. Over de werking en bijwerkingen van deze middelen is zo veel mogelijk relevante wetenschappelijke informatie verzameld, aangevuld met praktijkervaringen van gebruikers en kennis uit het dopingmilieu zelf. Daarbij is het accent gelegd op informatie die in dit circuit nog te vaak onder het tapijt wordt geveegd.

Wil je het boek lezen?Doping in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Wassink. Lezen Doping Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN