De Geur Van Veen

De Geur Van Veen - Leo Verhart | Tiliboo-afrobeat.com

...r van veen gaat terug naar de opgraving en de mensen die daarbij betrokken waren ... Johan van Veen, meester van de zee 9789024433919 ... ... . Auteur Leo Verhart vertelt de verhalen van de ontdekkers, en laat zien wat we nu van de Vlaardingen-cultuur weten. Het boek schetst niet alleen een leven van duizenden jaren geleden, maar ook van Vlaardingen in de jaren zestig. Anderen bekeken ook deze ... De geur van veen gaat terug naar de opgraving en de mensen die daarbij betrokken waren. Auteur Leo Verhart vertelt de verhalen van de ontdekkers, en laat zien wat we ... Minder stof, geur en ammoniak door sproeimiddel ... . Auteur Leo Verhart vertelt de verhalen van de ontdekkers, en laat zien wat we nu van de Vlaardingen-cultuur weten. Het boek schetst niet alleen een leven van duizenden jaren geleden, maar ook van Vlaardingen in de jaren zestig. Nederlandse gebieden die bekendstonden om de grootschalige productie van hoogveenturf waren vanaf begin ...

INFORMATIE

AUTEUR
Leo Verhart
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Geur Van Veen.pdf

OMSCHRIJVING

De Geur Van Veen 1e druk is een boek van Leo Verhart uitgegeven bij Matrijs. ISBN 9789053453926 Vijftig jaar geleden vonden in de Vlaardingse Westwijk archeologische opgravingen plaats. Uit diepe putten haalden archeologen unieke vondsten boven de grond. Allen, de onderzoekers in de opgravingsput en de kijkers op de rand, roken de geur van veen. Voor de een betekende de geur niets dan stank, voor de ander was het het signaal voor belangrijke ontdekkingen. In de kranten volgden journalisten de spectaculaire ontdekkingen op de voet. Wat de archeologen in Vlaardingen vonden, was een tot dan toe onbekende cultuur uit de steentijd, die de Vlaardingen-cultuur genoemd werd. De geur van veen gaat terug naar de opgraving en de mensen die daarbij betrokken waren. Auteur Leo Verhart vertelt de verhalen van de ontdekkers, en laat zien wat we nu van de Vlaardingen-cultuur weten. Het boek schetst niet alleen een leven van duizenden jaren geleden, maar ook van Vlaardingen in de jaren zestig.

Wil je het boek lezen?De Geur Van Veen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leo Verhart. Lezen De Geur Van Veen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN