Woorden Uit De Koran

Woorden Uit De Koran - Don Edward Beck | Tiliboo-afrobeat.com

...uit de Koran voor iedereen biedt een thematisch gerangschikte selectie uit de meer dan 6000 verzen in de Koran ... woorden uit de woestijn | Islampedia ... . Naast de vertaling worden de originele teksten in het Arabisch weergegeven. Het boek is mooi geïllustreerd met sfeervolle foto s. Achterin is een lijst opgenomen met de betekenissen van belangrijke woorden. Woorden uit de Koran voor iedereen biedt een thematisch gerangschikte selectie uit de meer dan 6000 verzen in de Koran. Aan bod komen onder meer de onderwerpen: de. De Koran of Qoer'ān (Arabisch: القرآن, al-qoer'ān) is h ... Koran - Wikipedia ... . Aan bod komen onder meer de onderwerpen: de. De Koran of Qoer'ān (Arabisch: القرآن, al-qoer'ān) is het enige van de door moslims erkende islamitische heilige boeken dat zuiver zou zijn overgeleverd. Volgens de islamitische traditie zijn de woorden in de Arabische taal door God via de engel Djibriel aan de profeet Mohammed geopenbaard.De Koran wordt beschouwd als het eerste proza...

INFORMATIE

AUTEUR
Don Edward Beck
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Woorden Uit De Koran.pdf

OMSCHRIJVING

Woorden uit de Koran voor iedereen biedt een thematisch gerangschikte selectie uit de meer dan 6000 verzen in de Koran. Naast de vertaling worden de originele teksten in het Arabisch weergegeven. Het boek is mooi geïllustreerd met sfeervolle foto’s. Achterin is een lijst opgenomen met de betekenissen van belangrijke woorden.

Wil je het boek lezen?Woorden Uit De Koran in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Don Edward Beck. Lezen Woorden Uit De Koran Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN