SOS conflict

SOS conflict - Corry Laur van Bladel | Tiliboo-afrobeat.com

...lict 1e druk is een boek van Corry Laur van Bladel uitgegeven bij Abimo ... SOS conflict | Boeken ... . ISBN 9789059324923 Het geweldloze gedachtegoed van Pat Patfoort en Marshall Rosenberg geeft nieuwe inzichten op het ontstaan van conflicten, geweld en misverstanden in communicatie. SOS Conflict! SOS Conflict! Een boek met concrete werkvormen voor geweldloos opvoeden en begeleiden. Het geweldloze gedachtegoed van Pat Patfoort en Marshall Rosenberg geeft handvatten om op een constructieve manier met elkaars verschillen om te gaan, een manier die ieder meer voldoening geeft. SOS Conflict! geeft praktische handvatten om conflicten doeltreffend ... SOS conflict, Corry Laur van Bladel | 9789059324923 | Boek ... ... . SOS Conflict! geeft praktische handvatten om conflicten doeltreffend en opvoedkundig verantwoord op te lossen. Het handboek en d...

INFORMATIE

AUTEUR
Corry Laur van Bladel
DIMENSIE
8,7 MB
BESTANDSNAAM
SOS conflict.pdf

OMSCHRIJVING

SOS conflict 1e druk is een boek van Corry Laur van Bladel uitgegeven bij Abimo. ISBN 9789059324923 Het geweldloze gedachtegoed van Pat Patfoort en Marshall Rosenberg geeft nieuwe inzichten op het ontstaan van conflicten, geweld en misverstanden in communicatie. Daarnaast geeft het concrete handvatten om op een constructieve manier met elkaars verschillen om te gaan, een manier die ieder meer voldoening geeft. Corry Laura heeft deze handvatten concreet vertaald naar praktische oefeningen, lesmateriaal en spelvormen. Deze zijn bruikbaar voor al wie met kinderen en jongeren leeft en/of werkt. Na een korte uiteenzetting van het gedachtegoed, geïllustreerd met voorbeelden uit de praktijk en het leven, volgt een uitgebreid activiteitenpakket dat naar believen gebruikt kan worden. Om de praktische toepasbaarheid te vergroten, werden vele concrete materialen op een bijbehorende CD-rom gezet. Als pedagoge, werkend met ouders, leerkrachten, jeugdwerkers en kinderen, kan ik dit boek ten volle aan ieder die met kinderen en jongeren leeft en/of werkt. Ik ondervind hoe dit gedachtegoed, zowel de betrokken volwassenen als kinderen een vorm van communicatie en contact aanleert die hen, naar mijn mening, levenslang zal inspireren.

Wil je het boek lezen?SOS conflict in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Corry Laur van Bladel. Lezen SOS conflict Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN