PIM 1

PIM 1 - Bert Snel | Tiliboo-afrobeat.com

...ncogene serine/threonine-protein kinase Pim-1 is an enzyme that in humans is encoded by the PIM1 gene ... Pim - YouTube ... .. Pim-1 is a proto-oncogene which encodes for the serine/threonine kinase of the same name. The pim-1 oncogene was first described in relation to murine T-cell lymphomas, as it was the locus most frequently activated by the Moloney murine leukemia virus. Samenvattingen PIM, semester 1, jaar 2 F&C/Acountancy en andere samenvattingen voor PIM, Bedrijfseconomie. Samenvattingen om het PIM-tentamen van blok 2 (tweede jaar) van de opleiding F&C/Accountancy te hal ... bol.com | Pim & Pom Deel 1 t/m 3 (Dvd) | Dvd's ... . Samenvattingen om het PIM-tentamen van blok 2 (tweede jaar) van de opleiding F&C/Accountancy te halen. Het bevat samenvattingen van de hoofdstukken 1,... Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Pimm's No. 1 Cup is the most popular version. Based on gin, its base ...

INFORMATIE

AUTEUR
Bert Snel
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
PIM 1.pdf

OMSCHRIJVING

Over Pim Fortuyn en zijn geschriften wordt heel verschillend geoordeeld. Ieders mening stond al van tevoren vast. Zijn bewonderaars reageerden uiteraard positief, zijn politieke tegenstanders - onder wie ook veel journalisten - uiterst negatief op zijn geschriften. Maar die dienden wel een politiek doel. Als geen ander wist hij te vertolken wat onder een groot deel van de bevolking leefde en door de politieke elite stelselmatig werd genegeerd.Pim Fortuyn heeft geen rehabilitatie nodig. Het is eerder andersom: criticasters zouden ruiterlijk moeten toegeven, dat ze hem ten onrechte hebben beledigd of geridiculiseerd. Meningsverschil, debat en discussie behoren tot de kern van een levendige politieke cultuur. De toon van zijn uitspraken en teksten, met of zonder voetnoten, mag geen excuus zijn om de politieke betekenis van Fortuyn te negeren.Zijn ideeën kunnen nu, elf jaar na zijn dood, niet zonder meer worden toegepast alsof de wereld heeft stilgestaan. Hij formuleerde zijn politieke ideeën niet in het luchtledige, maar in wisselwerking met maatschappelijke ontwikkelingen. De laatste tien jaar hebben ingrijpende veranderingen plaatsgevonden. Daarom was het ook nodig om kritische vragen te stellen. Waarin had hij gelijk en waarin niet? Waar was zijn visie gebaseerd op empirisch onderzoek? Welke van zijn oplossingen waren werkbaar? In hoeverre heeft Fortuyn nu nog invloed op de huidige politiek, of bewijst men hem slechts lippendienst? In de jaren negentig besprak Pim Fortuyn naast immigratie en integratie vele actuele onderwerpen. Zoals werkgelegenheid, veiligheid, normen en waarden, Israël, Europa, bureaucratie in zorg en onderwijs, informatietechnologie. Daarmee was hij zijn tijd ver vooruit. Maar dit werd in 2001-2002 nauwelijks gezien. In Pim 1 worden vooral zijn thema's besproken die ook nu een belangrijke rol spelen in politieke en wetenschappelijke discussies.

Wil je het boek lezen?PIM 1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bert Snel. Lezen PIM 1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN