Mode uit de zestiger jaren 1960

Mode uit de zestiger jaren 1960 - Yvonne Connikie | Tiliboo-afrobeat.com

... uit de jaren '60 was misschien wel net zo bijzonder als die van de jaren '50 ... Mode uit de zestiger jaren : 1960 (Book, 1995) [WorldCat.org] ... . Kledingtrends werden steeds vaker gebaseerd op wat grote muziek-, film- en televisiesterren droegen. Jaren '60 dames dresscode. Met name jongeren pasten massaal hun kleding en kapsels aan op die van sterren zoals The Beatles en Brigit Bardot. Mode uit de zestiger jaren 1960 (Hardcover). Het tijdperk van de beatniks en 'flower power'. De opkomst van de Beatles en het ritme van de popmuziek. De... Mode uit de ... Mode uit de zestiger jaren - bibliotheek.nl ... . De opkomst van de Beatles en het ritme van de popmuziek. De... Mode uit de zestiger jaren 1960 is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Mode uit de zestiger jaren 1960 PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Mode uit de zestiger jaren 1960 Mode. Toonaangevend in de ha...

INFORMATIE

AUTEUR
Yvonne Connikie
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Mode uit de zestiger jaren 1960.pdf

OMSCHRIJVING

Het tijdperk van de beatniks en 'flower power'. De opkomst van de Beatles en het ritme van de popmuziek. De hippie-beweging met als hoogtepunt Woodstock. Ook jazzmuziek vierde triomfen met Juliette Greco in een hoofdrol. Brigitte Bardot, de Kennedy's en de Supremes stonden in dat tijdvak met beide voeten op de aarde, terwijl Buzz Aldrin als eerste mens een wandeling op de maan maakte. Al deze ontwikkelingen weerspiegelden zich alras in het modebeeld van dat decennium. De eerste Bondfilms vertoonden spectaculaire beelden, waarbij hoofdpersoon James Bond zich liet omringen door modieus geklede schoonheden. De Haute Couture - het Parijse modebeeld - vierde hoogtij.

Wil je het boek lezen?Mode uit de zestiger jaren 1960 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yvonne Connikie. Lezen Mode uit de zestiger jaren 1960 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN