De Dommel

De Dommel - R. Van Heesewijk | Tiliboo-afrobeat.com

... de homepage van Waterschap De Dommel met verwijzingen naar de meest gezochte informatie ... Kanovaren over de Dommel met Valkenswaard als begin- en ... ... . U kunt zoeken op trefwoord als uw onderwerp er niet bij staat. De Dommel is een beek en stroomafwaarts een kleinere rivier in de Kempen en de Meierij van 's-Hertogenbosch. Hij meet 120 kilometer, waarvan 35 kilometer op Belgisch (Limburgs) grondgebied en 85 op Nederlands (Noord-Brabants) grondgebied. Geschiedenis. Geologisch gezien ligt het ... Golfclub De Dommel. Golfclub De Dommel is in 1928 opger ... Home | Waterschap De Dommel ... . Geologisch gezien ligt het ... Golfclub De Dommel. Golfclub De Dommel is in 1928 opgericht. De golfbaan is aangelegd op een gedeelte van landgoed Zegenwerp, ten zuiden van Sint-Michielsgestel. De baan is uitgegroeid tot een karakteristieke 18 holes baan, die op natuurlijke wijze opgaat in haar habitat. De Dommel Veldhoven B.V. is een particuliere verhuurde...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Van Heesewijk
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Dommel.pdf

OMSCHRIJVING

De sporen die de rivier de Dommel (als de Waterlong van Brabant) achtergelaten heeft in het Brabantse landschap, zijn in dit boek op onnavolgbare wijze beschreven in woord en beeld. In dit boek krijgt vooral de hedendaagse situatie en maatschappelijke plaats van de rivier de aandacht. We vinden beschrijvingen van de flora en fauna over de streek die de Dommel doorkruist. Het boek is uitgevoerd in een rustige lay-out en typografie. Zwart-witfoto's van een hoge kwaliteit vormen het hoofddeel van de uitgave. Zowel de schrijver als de fotograaf hebben hun roots in deze omgeving liggen.(Biblion recensie, J. Mink)

Wil je het boek lezen?De Dommel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Van Heesewijk. Lezen De Dommel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN