Bill'S Asian Basics

Bill'S Asian Basics - Bill Granger | Tiliboo-afrobeat.com

...ill zijn het geen exotische gerechten, maar recepten voor alledag ... batari basic - Alien Bill Productions ... . De gerechten in Bill's Asian basics zijn gebaseerd op Bills vele reizen en kookervaringen: een zelf bereid etentje in Singapore, een ontbijt met zakenlieden in Tokyo, street food van de vele eetstalletjes en opwindende gerechten in restaurants over de hele wereld. Bill was only 22 when he opened his now iconic Sydney café, bills, a simple affair with a large communal table, open kitchen and whitewashed walls. Bill Granger's relaxed approach to Asian food has led to a stri ... Bill Granger recipes - BBC Food ... . Bill Granger's relaxed approach to Asian food has led to a string of restaurants in Sydney and Japan as well as nine cookbooks. Now he is about to bring his fusion formula to London. BILL'S ASIAN BASICS - BILL GRANGER. Aziatisch koken was nog nooit zo gemakkelijk en smakelijk! vrijdag 1 juli 2...

INFORMATIE

AUTEUR
Bill Granger
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Bill'S Asian Basics.pdf

OMSCHRIJVING

Bill is al sinds zijn jeugd dol op de uitgesproken pittige smaken van Azië en de frisse, levendige combinaties van ingrediënten. De Aziatische gerechten die hij graag kookt en eet zijn niet exotisch, maar snel en gemakkelijk te bereiden. Het zijn gerechten voor alledag, heel fris en pittig gekruid, of hartig en voedzaam.Voor BILL'S ASIAN BASICS werkte Bill zijn favoriete klassieke gerechten om tot het lekkerste wat de Aziatische keuken ons te bieden heeft, gebaseerd op zijn vele reizen en kookervaringen: van een zelf gekookt etentje in Singapore tot een ontbijt met zakenlieden in Tokyo, van de afhaalgerechten van eetstalletjes op straat tot zeer opwindende gerechten in restaurants over de hele wereld. Rendang van rundvlees, pad Thai, kipsaté en bibimbap kregen allemaal een makeover van Bill, om ons te doen watertanden en ze in ons drukke dagelijkse leven in te passen.

Wil je het boek lezen?Bill'S Asian Basics in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bill Granger. Lezen Bill'S Asian Basics Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN