Scheren zonder schade

Scheren zonder schade - J. Hendrikx | Tiliboo-afrobeat.com

...zonder sneetjes, bultjes en andere gevoeligheden ... Scheren zonder schade - ruitersport-shop.nl ... . En het liefst scheren zonder plastic. Dat zou toch eens fijn zijn nu de benen, oksels en (driedagen)baarden regelmatig zonnestralen gaan vangen. En helemaal als je een duurzame staycation in eigen land of ecologisch kamperen op de planning hebt staan. Wat is het thema? Schade bij kinderen door scheidingen van ouders moet zoveel mogelijk worden voorkomen. Dat vraagt om maatregelen. Het Platform Scheid ... Paarden scheren ... . Dat vraagt om maatregelen. Het Platform Scheiden zonder schade heeft, onder voorzitterschap van André Rouvoet, een actie-agenda opgesteld 'Scheiden... En de kinderen dan?'. Voor realisatie van de acties zijn vooral gemeenten, samen met lokale partners, aan zet. Het programma is het vervolg op het verslag 'Scheiden.. en de kinderen dan? van André Rouvoet. Dit verslag bestaat uit 45 concrete acties die de ambitie Scheiden zonder Schade dichterbij moeten brengen. ...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Hendrikx
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Scheren zonder schade.pdf

OMSCHRIJVING

Scheren zonder schade 1e druk is een boek van J. Hendrikx. ISBN 9789081563314 Vandaag de dag is het welzijn van het paard een belangrijk item voor elke paardenhouder. Ook het scheren van een paard vraagt ‘horsemanship’ om het op een diervriendelijke manier te laten slagen. Het temperament en het gedrag van het paard en de manier waarop de scheerder daarmee omgaat, bepalen voor een groot deel het eindresultaat. Maar ook het materiaal dat gebruikt wordt, is van grote invloed. Dit boek dient als een handleiding voor elke gebruiker die z’n paard zelf wil gaan scheren.De 25 jarige Jarno Hendrikx uit Witharen (Gemeente Ommen) is een echt ‘paardenmens’.Al vanaf zijn achtste jaar rijdt hij paard, het liefst springen. Tijdens zijn opleiding aan het MBO Paardenhouderij heeft hij stage gelopen bij gerenommeerde bedrijven in binnen- en buitenland.Jarno’s paardenkennis is groot en dit kwam hem goed van pas toen hij een aantal jaren geleden begon met het scheren van paarden. Al snel had hij in de gaten dat hij hier erg handig in is en paarden zonder veel sedatie kan scheren. Dit bleef niet onopgemerkt bij zijn klanten en in no-time groeide zijn klantenkring. In de wintermaanden bedient Jarno zijn klanten van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, 7 dagen per week. Ook Denemarken heeft hem inmiddels gevonden en Jarno is hier dan ook een aantal weken per jaar om paarden te scheren.

Wil je het boek lezen?Scheren zonder schade in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Hendrikx. Lezen Scheren zonder schade Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN