PM-reeks - Visie en attitude

PM-reeks - Visie en attitude - E. Bosch | Tiliboo-afrobeat.com

... - Visie en attitude 1e druk is een boek van E ... KVA-model / Visie | GT Interim Management & Consultancy ... . Bosch uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. ISBN 9789024413249 In dit boek wordt stilgestaan bij de visie van begeleiders, hulpverleners en anderen op mensen met een verstandelijke handicap. Boekbeschrijving. PM-reeks - Visie en attitude 1e druk is een boek van E. Bosch uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. ISBN 9789024413249 In dit boek wordt stilgestaan bij de visie van begeleiders, hulpverleners en anderen op mensen met een verstandelijke handicap. Economie, Management en Marketing Advertenti ... Boek: Visie en attitude - Geschreven door E. Bosch ... . Economie, Management en Marketing Advertentie a1255374201. PM-reeks - Visie en attitude. 3 3 x gezien 0 0 x bewaard sinds 31 okt. '18, 18:33. Bewaar ... 9789024413249 PM-reeks - Visie en attitude koop je vanaf 9.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énkel risico....

INFORMATIE

AUTEUR
E. Bosch
DIMENSIE
8,7 MB
BESTANDSNAAM
PM-reeks - Visie en attitude.pdf

OMSCHRIJVING

PM-reeks - Visie en attitude 1e druk is een boek van E. Bosch uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. ISBN 9789024413249 In dit boek wordt stilgestaan bij de visie van begeleiders, hulpverleners en anderen op mensen met een verstandelijke handicap. Die visie bepaalt in hoge mate de bejegening van hen.Met behulp van kernbegrippen en hulpverleningsmodellen wordt de in dit werkboek gepresenteerde visie verantwoord. Veel praktijkvoorbeelden brengen de visie tot leven. Er wordt ingegaan op agressie, seksualiteit, dood, handelingsverlegenheid en de betekenis van gedrag. Dit mondt uit in vuistregels die als richtsnoer kunnen dienen in de omgang met mensen met een verstandelijke handicap ongeacht hun niveau of aard van functioneren. De belangrijkste vuistregel van dit boek is: 'Alles valt of staat met de grondhouding'. Deze wordt in een tiental aspecten praktisch en breed uitgewerkt. Binnen die uitwerking voert de kritische zelfreflectie de boventoon. De houding van de begeleider staat in dit boek dan ook centraal. De praktijkvoorbeelden, vragen, stellingen en opdrachten maken van dit boek een praktijk- en discussieboek.Dit boek is geschikt voor iedereen die in de omgang met mensen met een verstandelijke handicap zijn visie en attitude helder wil krijgen. Aan studenten MBO en HBO wordt een kader geboden; een zelfconfronterende kennismaking met mensen die een verstandelijke handicap hebben. Voor organisaties en instellingen is dit boek bruikbaar om hun visie - een belangrijk kwaliteitsinstrument - te toetsen.

Wil je het boek lezen?PM-reeks - Visie en attitude in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E. Bosch. Lezen PM-reeks - Visie en attitude Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN