Mijn strijd 1 - Vader

Mijn strijd 1 - Vader - Knausgard, Karl Ove | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij Mijn strijd 1 - Vader. Het boek boeide mij van begin af aan zeer, al kreeg ik er eerst geen greep op ... Vader Mijn strijd 1 Knausg rd, Karl… - voor €0,92 ... . De eerste helft is eigenlijk opmerkelijk alledaags: Knausgard schrijft wat associatief over heden en verleden, over zichzelf als kind en jongere en over zichzelf als volwassene, maar erg spectaculair is dat allemaal niet omdat Knausgaards leven nogal 'gewoon' is. Karl Ove Knausgård (IPA: ˈkɑːɭ ˈuːvə ˈknæʉsˌgɔːɾ) (Oslo, 6 december 1968) is een Noorse schrijver en vertaler. Hij is vooral bekend vanwege zijn zesdelige autobiografische roman Min kamp (Mijn strijd).. Werk. De lite ... Studiebol: Mijn strijd 1, Vader - Karl Ove Knausgard, 2010 ... ... . Hij is vooral bekend vanwege zijn zesdelige autobiografische roman Min kamp (Mijn strijd).. Werk. De literaire carrière van Knausgård begon in 1998 toen zijn eerste boek Ute av verden gepubliceerd werd. Dit boek werd meteen...

INFORMATIE

AUTEUR
Knausgard, Karl Ove
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Mijn strijd 1 - Vader.pdf

OMSCHRIJVING

Papa gaf me het boodschappenlijstje.'Mama en ik hebben besloten te gaan scheiden', zei hij.'O?' zei ik.'Ja. Maar het zal niet ten koste van jou gaan. Jij zult geen verschil merken. Bovendien ben je nu algauw volwassen, over twee jaar ga je toch het huis uit.''Ja, dat is waar', zei ik.'Oké?' zei papa.'Oké', zei ik.'Ik ben vergeten aardappels op te schrijven. En misschien moeten we nog een toetje hebben? Ach nee, laat maar. Hier heb je geld.'Karl Ove Knausgård is bezig aan een roman, maar wordt geplaagd door enorme onzekerheid. Dagelijkse frustraties over het huishouden en zijn gezin nemen veel tijd in beslag en tijdens het schrijven dwalen zijn gedachten af naar zijn kindertijd. Hij vraagt zich af of hij net zo'n beangstigende man is voor zijn kinderen als zijn vader was voor hem. Karl Ove Knausgård is in 1968 geboren in Noorwegen. In 2010 verscheen bij De Geus zijn roman Engelen vallen langzaam, waarvoor hij een nominatie kreeg voor de prestigieuze Literatuurprijs van de Noordse Raad. Vader is het eerste boek in de Mijn strijd-serie van zes zeer persoonlijke, soms pijnlijke autobiografische romans. Meteen na de verschijning ervan struikelden internationale critici over elkaar heen met hun loftuitingen. Met de Mijn strijd-serie is Knausgård veranderd van een veelbelovende jonge auteur in een Scandinavische schrijver met popsterrenstatus.

Wil je het boek lezen?Mijn strijd 1 - Vader in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Knausgard, Karl Ove. Lezen Mijn strijd 1 - Vader Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN