De Formule 1-Fanaat

De Formule 1-Fanaat - Koen Vergeer | Tiliboo-afrobeat.com

...ule 1-fanaat (Paperback). Iedere twee weken, van maart tot november, kijken ruim 300 miljoen mensen verspreid over de hele wereld naar een race ... 5 zonnige stratencircuits die we graag (terug) zouden zien ... ... ... Alles voor de Formule 1 fanaat - 2018. Laatst gewijzigd: 07 maart 2018. We zitten vollop in de testdagen op Barcelona. Een opwarmer voor het seizoen. Wat zegt het over de kansen van de wagens en de rijders? Dat weten we pas op 25 maart aanstaande, dan staat de Grand Prix van Australie op de Agenda. De Formule 1-fanaat | ISBN 9789048200443 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Nu De ... De Formule 1-Fanaat Kopen | Hobby en Vrije Tijd ... . De Formule 1-fanaat | ISBN 9789048200443 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Nu De Formule 1-Fanaat Kopen in Hobby en Vrije tijd Boeken regio Rotterdam: Het is helaas niet...

INFORMATIE

AUTEUR
Koen Vergeer
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Formule 1-Fanaat.pdf

OMSCHRIJVING

Om de twee weken, van maart tot november, kijken ruim 300 miljoen mensen verspreid over de hele wereld naar een race om het wereldkampioenschap Formule 1. Wat bezielt ze? Spanning en sensatie? Angstaanjagende snelheden, brullende motoren, nieuwe technieken? Of zitten ze gewoon te wachten op die ene vernietigende crash?Koen Vergeer (schrijver van onder meer Le Mans en Mijn Formule 1, beschaafd cultuurmens en autosportliefhebber) kreeg de laatste jaren steeds vaker dit soort lastige vragen voorgelegd. De Formule 1-Fanaat is hierop zijn antwoord. Speciaal voor deze editie van zijn minor classic schreef hij een nieuw hoofdstuk over de jongste Formule 1-geschiedenis.

Wil je het boek lezen?De Formule 1-Fanaat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Koen Vergeer. Lezen De Formule 1-Fanaat Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN