Twee oude vrouwtjes

Twee oude vrouwtjes - Toon Tellegen | Tiliboo-afrobeat.com

... oude vrouwtjes kunnen niet zonder elkaar, maar met elkaar is het zo nu en dan ook niet alles ... Twee vrouwtjes - BKOR - Twee vrouwtjes ... . Ze houden zoveel van elkaar dat ze er bijna ongelukkig van worden. Voortdurend wisselen verlangen en weemoed, humor en tragiek elkaar af in de voor Toon Tellegen zo typerende strakke vertelvorm. Toon Tellegen: Twee oude vrouwtjes. Uitgeverij Querido, 101 blz., f27,50 Oude vrouwtjes, wanneer denk je ooit aan oude vrouwtjes, tenzij je er eentje persoonlijk kent; en als je er twee bij elkaar ziet, associeer je ze niet gauw met hartstochtelijke strelingen, tongzoenen en amoureus gezwijmel. twee oude vrouwtjes woonden in een grote kamer tussen schilderijen, kandelaars, boekenkaste ... Twee konijnen samen of het koppelen van konijnen: wij ... ... . twee oude vrouwtjes woonden in een grote kamer tussen schilderijen, kandelaars, boekenkasten, tafeltjes en kleden. Het ene vrouwtje ging dood, zakte onderuit op haar stoel, gleed na...

INFORMATIE

AUTEUR
Toon Tellegen
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Twee oude vrouwtjes.pdf

OMSCHRIJVING

Nagenoeg alle verhaaltjes in dit boek beginnnen met de woorden Twee oude vrouwtjes. Hoe het met die twee vrouwtjes verdergaat is telkens op een zelfde manier verassend anders. De twee oude vrouwtjes kunnen niet zonder elkaar, maar met elkaar is het zo nu en dan ook niet alles. Ze houden zoveel van elkaar dat ze er bijna ongelukkig van worden. Voortdurend wisselen verlangen en weemoed, humor en tragiek elkaar af in de voor Toon Tellegen zo typerende strakke vertelvorm.

Wil je het boek lezen?Twee oude vrouwtjes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Toon Tellegen. Lezen Twee oude vrouwtjes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN