Het geheim van Kuola

Het geheim van Kuola - Anneke de Graaff | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij Het geheim van Kuola. Ik had de boekversie besteld, maar ook deze zat werkelijk vol met fouten, ik spreek nu niet over een lettertje verkeerd, maar zin-opbouw die door elkaar gehusseld is, of delen die dubbel in de zin staan ... Boek: Het geheim van Kuola - Geschreven door Anneke de Graaff ... . Het geheim van Kuola | ISBN 9789402149029 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het geheim van Kuola Het geheim van Kuola Anneke de Graaff Voorwoord: Allereerst wil ik Els bedanken, voor al het vele werk om mijn boek te redigeren. Ook bedank ik Anuska die mij heeft gestimuleerd, Het geheim van Kuola. Het geheim van Kuola Anneke de Graaff. Voorwoord: Allereerst wil ik Els bedanken, voor al het vele we ... Het geheim van Kuola vervolg,… - voor €25,54 ... . Ook bedank ik Anuska die mij heeft gestimuleerd, Het geheim van Kuola. Het geheim van Kuola Anneke de Graaff. Voorwoord: Allereerst wil ik Els bedanken, voor al het vele we...

INFORMATIE

AUTEUR
Anneke de Graaff
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het geheim van Kuola.pdf

OMSCHRIJVING

Kuola komt eindelijk zijn afkomst te weten. Hij leert ook zijn familie kennen. Vooral dat hij zijn mam leert kennen, maakt hem heel erg gelukkig. Ook zijn intelligentie wordt geopenbaard. Zijn werk bij een dierenarts wordt ook heel bijzonder. De tuin, waar de dieren verblijven wordt steeds uitgebreid en daar verblijven steeds meer bijzondere dieren. Als hij zijn familie leert kennen, maakt hij ook kennis met het leven in Oman. Daar leert hij weer andere dieren kennen.

Wil je het boek lezen?Het geheim van Kuola in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anneke de Graaff. Lezen Het geheim van Kuola Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN