Genezing en bevrijding - nu al en nog niet

Genezing en bevrijding - nu al en nog niet - Jan Minderhoud | Tiliboo-afrobeat.com

...kelingen profetie geestelijke strijd overgave bevrijdingspastoraat genezing Afgelopen twee jaar werkte in aan een lijvig boek, 477 pagina's, Genezing en Bevrijding 'nu al' en 'nog niet' ... Genezing en bevrijding, nu al en nog | Minderhoud, Jan ... ... .Half mei verscheen het op de markt. Genezing en bevrijding - nu al en nog niet (Paperback). Een toenemend aantal christenen heeft in de afgelopen decennia kennis gemaakt met de Dienst van... Genezing is 'spannend', zegt Jan en dat onderbouwt hij vanuit het Nieuwe Testament en het bekende schema 'nu reeds en nog niet' van het Koninkrijk van God. Het is een boek waarmee ik ook in debat wil zijn. De uitdagingen in het laatste hoofdstuk om de smalle weg van genezing en bevrijding te gaan, zijn mij uit het hart gegrepen. Wat er o ... Jan Minderhoud: Genezing en bevrijding, 'nu al' en 'nog niet' ... . Het is een boek waarmee ik ook in debat wil zijn. De uitdagingen in het laatste hoofdstuk om de smalle weg van genezing en bevrijding te gaan, zijn mij uit het hart gegrepen. Wat er over bevrijding van kwade machten wordt gezegd, laat zich niet altijd op genezing van ziektes toepassen. Zo laat de veel genoemde koninkrijksvisie v...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Minderhoud
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Genezing en bevrijding - nu al en nog niet.pdf

OMSCHRIJVING

Een toenemend aantal christenen heeft in de afgelopen decennia kennis gemaakt met de Dienst van Genezing en Bevrijding. Soms horen ze mooie getuigenissen over Gods ingrijpen in iemands leven. Andere verhalen of ervaringen laten hen vooral met vragen of teleurstelling achter. Dit boek neemt je mee in een zoektocht achter deze ervaringen en vragen. Wat betekent het dat het Koninkrijk van God al onder ons aanwezig is en tegelijkertijd nog op zich laat achten? Op welke manier heeft de context invloed op onze manier van bidden om genezing en bevrijding? Wanneer kies je voor een gebed, wanneer voor een dienstbevel of proclamatie? Waarom geeft God eerder bevrijding dan genezing? Is er een kwalitatief verschil tussen Jezus' bediening, die van de apostelen en de onze? Is de belofte van genezing en bevrijding inbegrepen in de verzoening? Op welke manier gaat God zijn weg met ons in het lijden, ook als genezing of bevrijding uitblijft? Kan ziekte in het plan van God passen? Wat betekent het in dit alles dat God een soeverein God is en dat Hij zich misschien zelfs kan verbergen, minstens in onze ervaring? De auteur schuwt deze complexe vragen niet en wil ondertussen niets afdoen aan de opdracht van de Kerk: de Dienst van Genezing en Bevrijding serieus nemen en een plaats geven in de pastorale praktijk.

Wil je het boek lezen?Genezing en bevrijding - nu al en nog niet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Minderhoud. Lezen Genezing en bevrijding - nu al en nog niet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN