Een kleine kans

Een kleine kans - Marjolein Hof | Tiliboo-afrobeat.com

...ine kans (Hardcover). Kiek is bang. Haar vader is ver weg, in een land waar het oorlog is ... De lente is in zicht, met zelfs een kleine kans op 20 ... ... . Hij is dokter en wil mensen helpen. Maar het is daar... Titel: Een kleine kans. Auteur: Marjolijn Hof , Ze is geboren in Amsterdam en kort daarna verhuisde ze naar Den Haag en ze woonden in een huis vol schatten omdat haar vader een kunstenaar is en ook een kunstverzamelaar en deze boek is in 2007 bekroond met de Gouden Uil Jeugdliteratuurprijs de Gouden Uil Prijs van de Jonge Lezer en de Gouden Griffel.. En ze ging studeren aan de Bibliotheek en ... In 2006 schreef Marjolijn Hof haar eerst ... een kleine kans - Vertaling naar Engels - voorbeelden ... ... .. En ze ging studeren aan de Bibliotheek en ... In 2006 schreef Marjolijn Hof haar eerste boek voor basisschoolkinderen, Een kleine kans. In 2007 werd dat bekroond met de Gouden Uil jeugdliteratuurprijs, de Gouden Uil Prijs van de Jonge Lezer en de Gouden Griffel. In 2011 i...

INFORMATIE

AUTEUR
Marjolein Hof
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Een kleine kans.pdf

OMSCHRIJVING

Kiek is bang. Haar vader is ver weg, in een land waar het oorlog is. Hij is dokter en wil mensen helpen. Maar het is daar levensgevaarlijk. Hij kan een ziekte krijgen, of een ongeluk. En er zijn verdwaalde kogels!De moeder van Kiek stelt haar gerust. Bijna niemand heeft een dode vader. De kans dat Kieks vader iets ergs overkomt is maar heel klein.Kiek wil de kans nog kleiner maken. Ze krijgt een idee...Ik keek naar Mona, onze hond. Ik kende niemand met een dode hond én een dode vader. Een dode hond én een dode vader. Dat kwam bijna niet voor. Mijn moeder zou zoiets een kleine kans noemen. En een nog kleinere kans was iemand met een dode muis, een dode hond en een dode vader.'Mag ik een muis?' vroeg ik aan mijn moeder.

Wil je het boek lezen?Een kleine kans in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marjolein Hof. Lezen Een kleine kans Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN