SMAAK!

SMAAK! - Annelies van Wittenberghe | Tiliboo-afrobeat.com

...e most stylish bags of Amsterdam and far beyond in the official Smaak Amsterdam shop ... Onze Smaak ... . We ship most of our products for free to your doorstep! Maaltijdservice Van Smaak bezorgt warme maaltijden, koelverse maaltijden, diepvriesmaaltijden en boodschappen aan huis voor ouderen en zorginstellingen. Een zure smaak hangt samen met een hoge concentratie van waterstofionen. Zuivere zoutsmaak wordt slechts opgewekt door keukenzout (NaCl). Een zoete smaak kan worden opgeroepen door suikers, maar er is geen eenduidig verb ... Van Smaak - E-bestel ... . Een zoete smaak kan worden opgeroepen door suikers, maar er is geen eenduidig verband tussen de mate van zoetheid en een specifieke chemische eigenschap. Ben je op zoek naar een tas, portemonnee of accessoire van SMAAK Amsterdam? Bezoek dan onze webshop en bestel met snelle verzending. Koop hier de kle...

INFORMATIE

AUTEUR
Annelies van Wittenberghe
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
SMAAK!.pdf

OMSCHRIJVING

Geschiedenisboek? Inderdaad. Kookboek? Ook ja. Een rijk gevulde maaltijd vol kruidige anekdotes aan tafel! Smaak! Een geschiedenis in 120 recepten is een verrassende kookatlas die ons smakenpalet vanuit een historisch perspectief bekijkt. Het boek brengt geschiedenis op je bord in zes smakelijke gangen: zoet, zuur, zout, bitter, hartig en kruidig. Daarvoor haalt Van Wittenberghe de mosterd in de authentieke kookboeken die eeuwenlang de smaak van onze voorouders bepaalden. Zo bereidt ze met culinaire meesters als Apicius en La Varenne octopus op Romeinse wijze of kalkoen met framboos. Ze waagt zich aan het recept 'lam in spijkerschrijf' uit het oudste kookboek ter wereld, roert mee met de Spaanse inquisitie en kijkt in de potten van de Franse bourgeoisie.Smaak! Is een compilatie van 's werelds belangrijkste kookboeken die nog lang zal nasmaken. Geschiedenis was nog nooit zo lekker.ANNELIES VAN WITTENBERGHE is historica met een culinaire passie. Ze geeft talloze workshops en lezingen voor scholen, verenigingen en musea over de geschiedenis van eetgewoontes en smaken.

Wil je het boek lezen?SMAAK! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annelies van Wittenberghe. Lezen SMAAK! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN