Planeet B

Planeet B - Phil Daenens | Tiliboo-afrobeat.com

...et B nemen een regenboogoctopus, een sneeuwluipaard, een arend en een varaan je mee op hun zoektocht naar duurzaamheid ... Plant kopen? Alle planten online | bol.com ... . De aarde verarmt en verwarmt en de vier dieren raken verstikt. Samen zoeken ze naar oplossingen om te overleven en zetten ze de krijtlijnen uit voor een andere samenleving. B-planeet Meise speelgoed winkel Baby Kinderen schoolgerief schoolmateriaal Kepler-22b is een exoplaneet rond de ster Kepler-22 op 638 lichtjaar afstand van de Aarde.Het is de eerst ontdekte exoplaneet die in de bewoonbare zone (de z.g. goldilocks zone) ligt, wat betekent dat de pla ... Planeet X: het laatste nieuws over de 9e planeet ... .Het is de eerst ontdekte exoplaneet die in de bewoonbare zone (de z.g. goldilocks zone) ligt, wat betekent dat de planeet niet te dicht bij de ster draait en niet te ver, en daardoor in principe geschikt zou kunnen zijn voor leven zoals op Aarde.. De vondst werd op 5 december 2011 bevestigd door NASA's ... Een planeet is een hemellichaam dat...

INFORMATIE

AUTEUR
Phil Daenens
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Planeet B.pdf

OMSCHRIJVING

Welke wereld wil jij nalaten aan je (klein)kinderen? Hoe kun je zelf of in je organisatie duurzamer te werk gaan? Waarmee wil jij het verschil maken?In Planeet B nemen een regenboogoctopus, een sneeuwluipaard, een arend en een varaan je mee op hun zoektocht naar duurzaamheid. De aarde verarmt en verwarmt en de vier dieren raken verstikt. Samen zoeken ze naar oplossingen om te overleven en zetten ze de krijtlijnen uit voor een andere samenleving.Net als de vier dieren in het boek, staan we met z'n allen voor enorme klimaat- en andere uitdagingen. De 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de VN geven een aanzet voor elke lidstaat om mee te werken aan een duurzame wereld.Dit boeiende verhaal confronteert je met de toekomst en geeft je inzichten om zelf keuzes te maken, bewuster te leven en duurzaam met je omgeving om te gaan.

Wil je het boek lezen?Planeet B in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Phil Daenens. Lezen Planeet B Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN