Kenjezelf kit

Kenjezelf kit - Jeroen de Leijer | Tiliboo-afrobeat.com

...f Kit TV commercial Stelt u zich eens een moment voor dat ingevuld is met bepaalde dingetjes en een ander moment dat óók met bepaalde dingetjes is ingevuld en daartussen een moment dat niet is ingevuld met bepaalde dingetjes ... Kenjezelf Kit door Jeroen de Leijer - Home | Facebook ... . Zo'n moment, dat niet is ingevuld, wordt door veel mensen als zinloos ervaren en vaak […] De Kenjezelf Kit biedt u de mogelijkheid om middels zelfreflectie deze onbestemde momenten te duiden zonder daarbij het moment in te vullen. Neem even tijd voor uzelf met een kop kamillethee en heroriënteer uzelf. Zet uw mobiele telefoon uit en sluit de deur in verband met concentratieverlies. Kenjezelf Kit TV was een uniek live event tijdens de derde editie van ... Kenjezelf kit - Historisch Nieuwsblad ... . Neem even tijd voor uzelf met een kop kamillethee en heroriënteer uzelf. Zet uw mobiele telefoon uit en sluit de deur in verband met concentratieverlies. Kenjezelf Kit TV was een uniek live event tijdens de derde editie van de Cultuurnacht Tilburg (2013). Tijdens dit LIVE streaming video event d...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen de Leijer
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Kenjezelf kit.pdf

OMSCHRIJVING

Stelt u zich eens een moment voor dat ingevuld is met bepaalde dingetjes en een ander moment dat ook met bepaalde dingetjes is ingevuld en daartussen een moment dat niet is ingevuld met bepaalde dingetjes. Zo'n moment, dat niet is ingevuld, wordt door veel mensen als zinloos ervaren en vaak hebben we de neiging om zo'n moment alsnog zin te geven. Maar zijn deze momenten waarop u even niet weet wat met uw leven aan te vangen niet juist heel zeldzaam in uw jachtige bestaan? Zou u dit moment niet moeten aangrijpen voor een korte introspectie?De Kenjezelf Kit biedt u de mogelijkheid om middels zelfreflectie deze onbestemde momenten te duiden zonder daarbij het moment in te vullen. Neem even tijd voor uzelf met een kop kamillethee en heroriënteer uzelf. Zet uw mobiele telefoon uit en sluit de deur in verband met concentratieverlies. Laat u leiden door de afbeeldingen en ontdek allerlei dingen over uzelf. De Kenjezelf Kit bevat 48 kaarten en een fraai geïllustreerd boek.

Wil je het boek lezen?Kenjezelf kit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen de Leijer. Lezen Kenjezelf kit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN