Hockeyoefeningen voor veld en zaal

Hockeyoefeningen voor veld en zaal - Marc van Geest | Tiliboo-afrobeat.com

...efeningen voor veld en zaal van Marc van Geest bevat meer dan 200 leerzame en uitdagende oefeningen en partijvormen ... Hockeyoefeningen voor veld en zaal (Book, 2014) [WorldCat.org] ... . Het boek is onderverdeeld in twee delen: één voor in de zaal en één voor op het veld. Hockeyoefeningen voor Veld en Zaal is geheel in kleur uitgevoerd en prachtig vormgegeven. Uiteraard kunt u hier een exemplaar bestellen. U heeft het boek dan binnen 3-4 werkdagen thuis op de mat. Hockeyoefeningen Hockeyoefeningen van Marc van Geest is hét boek voor de enthousiaste trainer. Dit is mogeli ... Hockeyoefeningen voor veld en zaal - paperback - Marc Van ... ... . Hockeyoefeningen Hockeyoefeningen van Marc van Geest is hét boek voor de enthousiaste trainer. Dit is mogelijk voor elke leeftijdscategorie en de methodiek sluit aan op de visie Spel & Spelontwikkeling van de KNHB. Ook bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van een programma op maat. De oefeningen bestaan uit motorische- en hockeyvaardigheden en hanteren o.a. de thema's: behendigheid, stabiliteit,...

INFORMATIE

AUTEUR
Marc van Geest
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hockeyoefeningen voor veld en zaal.pdf

OMSCHRIJVING

Hockeyoefeningen voor veld en zaal van Marc van Geest bevat meer dan 200 leerzame en uitdagende oefeningen en partijvormen. Het boek is onderverdeeld in twee delen: één voor in de zaal en één voor op het veld. In respectievelijk vijf en zeven categorieën en met verschillende moeilijkheidsniveaus biedt Van Geest zowel basisoefeningen die op elk niveau te trainen zijn, als meer complexe, tactische oefeningen die zelfs op het hoogste niveau uitdagend blijven. Marc van Geest is gediplomeerd hockeytrainer en leercoach voor de KNHB. Als coach is hij de afgelopen jaren met Ring Pass Delft MC1 twee keer landskampioen in de zaal (2009 en 2011) en één keer landskampioen veld (2011) geworden.

Wil je het boek lezen?Hockeyoefeningen voor veld en zaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc van Geest. Lezen Hockeyoefeningen voor veld en zaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN