Groot Worden

Groot Worden - Mieke de Veuster | Tiliboo-afrobeat.com

...orden introduceert (toekomstige) leerkrachten, opvoeders en ouders in het proces van 'groot worden' of de ontwikkeling van het kind ... groter worden - Engelse vertaling - bab.la Nederlands ... ... . Eerst wordt stilgestaan bij enkele inleidende begrippen. De auteurs onderzoeken het belang van de ontwikkeling van het kind voor de onderwijs- en opvoedingspraktijk en bekijken hoe er met deze ontwikkeling kan worden omgegaan. Vanuit de Haagse Aanpak Gezond Gewicht (HAGG) worden drie filmpjes over dit thema gemaakt. Twee filmpjes voor ouders (0-2 jaar en 2-12 jaar) en één filmpje voor de professionals van de Haagse kinderopvang. Groot Worden ... 1001 Gedichten & Gedichtjes - Gedicht 'Groot worden' door ... ... . Twee filmpjes voor ouders (0-2 jaar en 2-12 jaar) en één filmpje voor de professionals van de Haagse kinderopvang. Groot Worden 1e druk is een boek van Eva Kyndt uitgegeven bij Lannoo. ISBN 9789020983579 Volledig nieuwe editie van deze klassieker;;;Opgedeeld in ontwikkelingsgebieden, om iedere fase in al zijn aspecten te omvatten: lichamelijk, motorisch, sociaal-emotioneel, persoonlijkheid in al zijn aspecten;...

INFORMATIE

AUTEUR
Mieke de Veuster
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Groot Worden.pdf

OMSCHRIJVING

Groot WordenEen documentaire over opgroeiende jongerenIn dit foto- en verhalenboek blikken elf jongeren van eenentwintig jaar terug op hun jeugd bij een portretreeks die fotografe Hilde Gilbos van hen maakte van hun 12de tot 18de jaar. Ze vertellen openhartig over het lijf, hun lief, hun ouders, vrienden, de verwarring van het nieuwe en over hun dromen. Verhalen en foto's getuigen van hun groeispurt, van hun innerlijke ontwikkeling en van hun volharding.'Kinderen moeten meeleven in het verhaal en de keuzes van hun ouders.' Emma'Tijdens twee periodes in mijn leven heb ik gigantische last gehad van faalangst.' Hendrika'Ik heb een andere jeugd gehad dan mijn klasgenoten. Mijn ouders zijn met mijn broer en mij gevlucht uit Kosovo door de oorlog.'Shanida.Op hun vijfentwintigste schrijven ze zelf een nawoord bij een nieuw portret.'We geraken er wel', is de boodschap die ze meegeven aan andere jongeren, ouders, leerkrachten en supporters.Dit boek nodigt uit tot langzaam kijken en lezen. Leg het op het nachtkastje van je zoon of dochter of lees het samen in de klas. Merk hoe je vertrouwen in jongeren een flinke boost krijgt. Laat je inspireren door de methoden om samen verhalen te vertellen bij foto's en ontdek er de therapeutische waarde van.Hilde Gilbos, fotografe en vrijwillig onthaalmedewerker bij TEJO vzw (Therapeuten voor jongeren)Mieke De Veuster, jeugdpsycholoog en schrijfcoach autobiografische verhalen. Vrijwillig therapeut bij TEJO vzw (Therapeuten voor jongeren).

Wil je het boek lezen?Groot Worden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mieke de Veuster. Lezen Groot Worden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN