Het Goud Van Cuzco

Het Goud Van Cuzco - Antoine B. Daniel | Tiliboo-afrobeat.com

...d Van Cuzco (Onbekende bindwijze). Het ongelooflijke heeft plaatsgevonden ... Cuzco - Wikivoyage ... . Tijdens de vreselijke nacht die volgt op het grote bloedbad in... Het goud van de Inca's: hoe Pizarro de schat van Atahualpa bemachtigde In 1524 verliet Francisco Pizarro Panama om het Incarijk te veroveren. Nadat hij de Inca's had verslagen, vergaarde hij de grootste goudschat uit de geschiedenis van het Amerikaanse continent. Het goud van Cuzco. Beluister online. Uitgever Dedicon, Grave Verschene ... Grote overdaad aan goud - Reizigersbeoordelingen - Cuzco ... ... . Het goud van Cuzco. Beluister online. Uitgever Dedicon, Grave Verschenen 2004 ISBN 9044305298 Kenmerken daisy streaming audio (16 uur, 11 minuten) (vrouwenstem), geluid Aantekening Nederlands gesproken [vert. uit het Frans Richard Kwakkel] Vert. van de oorspr. boekuitgave L'or de Cuzco. Coricancha (in het Quechua Quri Kancha, wat gouden binnenhof betekent) oorspronkelijk Inti Kancha (Tempel van de zon)...

INFORMATIE

AUTEUR
Antoine B. Daniel
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Goud Van Cuzco.pdf

OMSCHRIJVING

Het ongelooflijke heeft plaatsgevonden. Tijdens de vreselijke nacht die volgt op het grote bloedbad in Cajamarca wordt koning Atahuallpa gevangen genomen. Hij hoopt zich vrij te kunnen kopen in ruil voor goud, veel goud, ... Maar het is nooit genoeg.

Wil je het boek lezen?Het Goud Van Cuzco in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Antoine B. Daniel. Lezen Het Goud Van Cuzco Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN