Werkplek en werkhouding in het laboratorium

Werkplek en werkhouding in het laboratorium - Iris Van 'T Leven | Tiliboo-afrobeat.com

...online het boek: Werkplek en werkhouding in het laboratorium; prijs: € 27,00; 102 blz (Heron-reeks HBO) zonder bezorgkosten rechtstreeks bij uitgeverij Syntax Media Werkplek en werkhouding in het laboratorium Deze uitgave biedt veel praktische suggesties en aanknopingspunten om de eigen situatie tegen het licht te houden en te verbeteren ... Werkplek en werkhouding in het laboratorium ... ... . Aan de hand van in de praktijk gesignaleerde lichamelijke klachten zijn houdingen in het laboratorium geanalyseerd. Werkplek en werkhouding in het laboratorium (Paperback). In laboratoria worden repeterende handelingen uitgevoerd. Veel van de handelingen betreffen... 'Werkplek en werkhouding in het laboratorium, hoe je lichamelijke klachten voorkomt' door Iris van 't Leven - Onze prijs: €2 ... Studystore | Werkplek en werkhouding in het laboratorium ... ... . Werkplek en werkhouding in het laboratorium (Paperback). In laboratoria worden repeterende handelingen uitgevoerd. Veel van de handelingen betreffen... 'Werkplek en werkhouding in het laboratorium, hoe je lichamelijke klachten voorkomt' door Iris van 't Leven - Onze prijs: €2...

INFORMATIE

AUTEUR
Iris Van 'T Leven
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Werkplek en werkhouding in het laboratorium.pdf

OMSCHRIJVING

In laboratoria worden repeterende handelingen uitgevoerd. Veel van de handelingen betreffen precisiewerk dat een fijne coördinatie vereist. Dat gaat gepaard met ingespannen werken, kleine spieren worden langdurig en intensief aangespannen. En dat soms in de gekste houdingen. Ook wordt langdurig staand of zittend werk verricht. In de praktijk zie je terug dat er laboratoriummedewerkers zijn die lichamelijke klachten krijgen en ziek worden van het werk. Allemaal redenen om aandacht te besteden aan factoren die de kans op lichamelijke klachten door fysieke belasting op het werk vergroten: werkplekinrichting, werkhouding, werkwijze en werkorganisatie. In deze uitgave worden verschillende laboratoriumwerkplekken nader bekeken en worden praktische tips gegeven. Die werkplekken en handelingen die het meest in verband worden gebracht met lichamelijke klachten komen aan de orde.

Wil je het boek lezen?Werkplek en werkhouding in het laboratorium in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Iris Van 'T Leven. Lezen Werkplek en werkhouding in het laboratorium Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN