De Healing Code

De Healing Code - Alexander Loyd | Tiliboo-afrobeat.com

...ng Codes werken (pas) als je via de hartzakenzoeker de categorie vindt voor het aanpakken van de kern van je probleem ... Healing Code, Healing Codes, Deutsche Anleitung - YouTube ... . Een universele code wordt je in het boek gegeven, de overige codes moet je via de uitgebreide handleiding apart kopen! In het boek wordt je uitgenodigd in te loggen op de website van de healing code. De Healing Code ontstresst de cellen die verband houden met een probleem waar je nu last van hebt. Daarmee kan deze negatieve energie niet opnieuw getriggerd worden. Iedere keer als je een probleem hebt, op welk ge ... De healing code - Academy of Happiness ... . Daarmee kan deze negatieve energie niet opnieuw getriggerd worden. Iedere keer als je een probleem hebt, op welk gebied dan ook, kun je deze eenvoudige zelfhelingsmethode toepassen. Je gebruikt de healing code op wat Loyd noemt 'hart kwesties' waarvoor hij een methode heeft ontwikkeld om deze boven water te ...

INFORMATIE

AUTEUR
Alexander Loyd
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De Healing Code.pdf

OMSCHRIJVING

Stel je voor dat er een pil bestaat tegen alle mogelijke ziekteverschijnselen, tegen relatieproblemen en tegen blokkades op weg naar succes. Die zou je toch direct kopen? Alex Loyd biedt met De Healing Code een boek aan in plaats van pillen. Op overtuigende en inspirerende wijze en aan de hand van talloze praktijkvoorbeelden laat Loyd je kennismaken met de zeven geheimen van het leven, van gezondheid en welbevinden. Pak de stress aan. Maak iedere dag zes minuten vrij voor zijn methode en leer hoe je je eigen lichaam en geest kunt beïnvloeden - zonder één enkele pil.Alex Loyd heeft psychologie en natuurgeneeskunde gestudeerd. Twaalf jaar lang zocht hij naar een middel dat zijn vrouw van haar chronische ziekte zou kunnen genezen. Uiteindelijk ontdekte hij het geheim van gezondheid. Deze ontdekking leidde tot het schrijven van dit boek. De Healing Code is een enorm succes in Amerika.

Wil je het boek lezen?De Healing Code in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alexander Loyd. Lezen De Healing Code Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN