De eerste steen

De eerste steen - Carsten Jensen | Tiliboo-afrobeat.com

...ste steen door Rom Molemaker Door gebruik te maken van Scholieren ... Boekverslag over De eerste steen van Rom Molemaker ... ... .com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. De eerste steen (Paperback). Als Marten voor de eerste keer een voetbalwedstrijd in het stadion bijwoont, is hij meteen verkocht. Hij koopt een... De titel slaat op de eerste steen die Marten gooit. Beoordeling: Myrthe: Ik vond het boek heel erg leuk om te lezen ... Jezus en de op overspel betrapte vrouw - Wikipedia ... . Beoordeling: Myrthe: Ik vond het boek heel erg leuk om te lezen. Het boek was spannend. Er zaten veel verschillende aspecten in. Het boek kon je in ''een adem uitlezen''. Wat de hoofdpersoon mee maakt is ook best wel realistisch en dat maakt het lezen er van leuker. Het leggen van de eerste steen is een ceremoniële handeling bij het begin van de bouw van een gebouw.Het symboliseert het begin van de bouw en wordt vaak verricht door een belangrijk of bekend persoon. Het is niet per definitie zo dat de eerste s...

INFORMATIE

AUTEUR
Carsten Jensen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De eerste steen.pdf

OMSCHRIJVING

Een groep Deense soldaten komt aan in een militair kamp in Afghanistan. Vierentwintig mannen en één vrouw, onder leiding van de charismatische commandant Rasmus Schrøder. Ze zijn zeer gemotiveerd, uitstekend opgeleid en klaar voor het avontuur. Maar de dagen kruipen monotoon voorbij, tot een landmijn twee soldaten doodt en een steeds ongenadiger spiraal van geweldin gang wordt gezet. Wanneer Schrøder de groep verraadt, verliezen de soldaten elke vorm van controle. De eerste steen is niet alleen een buitengewoon spannende pageturner, maar ook een grootse antioorlogsroman van een uitgesproken tegenstander van westerse militaire bemoeienis in Afghanistan.

Wil je het boek lezen?De eerste steen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carsten Jensen. Lezen De eerste steen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN