V.E.R.D.E.R.

V.E.R.D.E.R. - Henriëtte Koks | Tiliboo-afrobeat.com

...aad van advies Dr. Martin Appelo Gezondheidszorgpsycholoog, hoofd wetenschappelijk onderzoek GGz Groningen ... De 681 beste afbeeldingen van R I V E R D A L E ♡ in 2020 ... ... . Drs. Ron van Deth Psycholoog en publicist, onder andere verbonden aan het Europees Instituut voor Educatie in Staverden. Drs. Annette Heffels Psycholoog en psychotherapeut, columnist en auteur van vele boeken op het gebied van de psychologie. 28-mrt-2019 - Bekijk het bord '** R I V E R D A L E **' van hagie1967, dat wordt gevolgd door 330 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Riverdale, Woonaccessoires, Interieur. N.B. Photos in daylight save workshop on ... De 64 beste afbeeldingen van ** R I V E R D A L E ... ... . Bekijk meer ideeën over Riverdale, Woonaccessoires, Interieur. N.B. Photos in daylight save workshop ones under special light. Macro lens used; in enlarged photos you'll see t...

INFORMATIE

AUTEUR
Henriëtte Koks
DIMENSIE
3,8 MB
BESTANDSNAAM
V.E.R.D.E.R..pdf

OMSCHRIJVING

"V.E.R.D.E.R. na zelfdoding in je gezin" Verdriet, verlies, Emoties, Rouwen, Dood en doorgaan, Energievreters, Rituelen, rust, ruimte en respect! VERDER is een boek dat gaat over het verlies van haar zoon Juriën. Hij stapt op vijftienjarige leeftijd totaal onverwacht uit het leven. Wanneer een kind door zelfdoding overlijdt, zonder enig vermoeden, is dat een enorme schok. Zo ook voor Henriëtte Koks. VERDER na zelfdoding is dat mogelijk of onmogelijk voor de achterblijvers? Als nabestaande worstel je vaak met allerlei emoties, zoals onmacht, ongeloof, boosheid, schuld, schaamte naast het grote gemis. Verder het feit dat de samenleving er niet mee om weet te gaan. Dit bemoeilijkt het rouwen. Henriette beschrijft in dit boek wat er met haar gebeurt na de zelfdoding van haar zoon.Ze schrijft het eerlijk, vanuit haar hart op een warme liefdevolle manier. In het eerste deel neemt zij je mee over haar weg van ontreddering, paniek, verdriet en de pijn naar acceptatie en hoe verder te leven, haar helende reis na dit verlies in alle open- en kwetsbaarheid.Het geeft nabestaanden veel erkenning en door het tweede gedeelte van het boek, kan het geschrevene ertoe bijdragen dat er open over zelfdoding geschreven en gepraat gaat worden. Dit deel bevat handvaten voor hen die door een diep verdriet heen gaan. Het plaatsen van verdriet, boosheid, zelfbeschuldiging, schaamte en schuld is essentieel om te helen. Dit om op den duur weer terug te kunnen naar een leven, waar het verleden je niet meer in de macht heeft.

Wil je het boek lezen?V.E.R.D.E.R. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henriëtte Koks. Lezen V.E.R.D.E.R. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN