The notebook

The notebook - Nicholas Sparks | Tiliboo-afrobeat.com

...ebook is een film uit 2004 onder regie van Nick Cassavetes ... The Notebook (novel) - Wikipedia ... . Het is een verfilming van het boek van Nicholas Sparks. Verhaal. Het plot ontvouwt zich door middel van lange flashbacks: het verhaal, dat zich grotendeels in de jaren 40 afspeelt, wordt ... Directed by Nick Cassavetes. With Gena Rowlands, James Garner, Rachel McAdams, Ryan Gosling. A poor yet passionate young man falls in love with a rich young woman, giving her a sense of freedom, but they are soon separated because of their social differences. The Notebook. Een doorleefde man beschrijft vanuit zijn ... bol.com | The Notebook, Nicholas Sparks | 9781455582877 ... ... . The Notebook. Een doorleefde man beschrijft vanuit zijn versleten dagboek het ongelooflijk meeslepende liefdesverhaal van Allie en Noah: De jonge Allie... The notebook door Nicholas Sparks. Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hiero...

INFORMATIE

AUTEUR
Nicholas Sparks
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
The notebook.pdf

OMSCHRIJVING

Message in a Bottle Sinds haar scheiding gelooft Theresa Osborne niet meer in de liefde. Tot ze tijdens het joggen een fles op het strand vindt waar een prachtige liefdesbrief in zit, enkel ondertekend met 'Garett'.Theresa begint aan een zoektocht naar de mysterieuze afzender van de brief die haar leven voorgoed zal veranderen. Message in a Bottle werd met veel succes verfilmd met Kevin Kostner en Robin Wright in de hoofdrollen. The Notebook Als Noah Calhoun na de Tweede Wereldoorlog van het front terugkeert naar North Carolina kan hij aan niets anders denken dan het meisje van wie hij ooit meer hield dan van wie dan ook. De mooie Allie Nelson is verloofd met een rijke advocaat, maar kan de jongen aan wie ze haar hart zo lang geleden verloor maar niet vergeten. Heeft hun liefde de tijd doorstaan? The Notebook werd verfilmd met o.a. Ryan Gosling in de hoofdrol. Nicholas Sparks is de auteur van talloze bestsellers, waaronder Safe Haven, Dear John en The Lucky One en kan met recht een van de meest geliefde verhalenvertellers ter wereld worden genoemd. Zijn boeken zijn naar meer dan dertig talen vertaald en maar liefst acht van zijn romans werden met groot succes verfilmd. The Notebook en Message in a Bottle zijn inmiddels uitgegroeid tot klassiekers die door romantische zielen over de hele wereld in het hart zijn gesloten.

Wil je het boek lezen?The notebook in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicholas Sparks. Lezen The notebook Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN