Echtscheiding onmogelijke werkelijkheid

Echtscheiding onmogelijke werkelijkheid - J.W.A. van Dommelen | Tiliboo-afrobeat.com

...heiding onmogelijke werkelijkheid (Bindwijze overig) ... Synoniemen van werkelijkheid; ander woord voor ... ... . Echtscheiding, een onmogelijke werkelijkheidEen pastorale, psychologische en juridische... Er zijn veel boeken over echtscheiding. Een daarvan heeft wel een heel treffende titel: 'Echtscheiding, een onmogelijke werkelijkheid'. Inderdaad, een huwelijk is per definitie onverbreekbaar. Een huwelijk is een verbond. Een verbond voor het leven, van twee mensen die voortaan niet meer alleen optrekken, maar samen verder gaan. J.W.A. van Dommelen, P. Eikelboom, R. van Kooten E ... Lees - boeken - LCJ ... . J.W.A. van Dommelen, P. Eikelboom, R. van Kooten Echtscheiding, een onmogelijke werkelijkheid een pastorale, psychologische en juridische handreiking Gedrukt boek Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Dommelen, Mr.J.W.A. Van; Eikelboom, Drs.P.; Kooten, Drs.R. - Echtscheiding, Een Onmogelijke Werkelijkh...

INFORMATIE

AUTEUR
J.W.A. van Dommelen
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Echtscheiding onmogelijke werkelijkheid.pdf

OMSCHRIJVING

Echtscheiding, een onmogelijke werkelijkheidEen pastorale, psychologische en juridische handreikingEchtscheiding is een veel voorkomend verschijnsel. Ook in de christelijke gemeente neemt dit toe. Voor christenen is er de spanningsvolle vraag hoe echtscheiding zich verhoudt tot de onverbrekelijkheid van de huwelijksband, zoals de bijbel daarover spreekt. Deze vragen vergroten vaak de nood waarin degenen, die in een echtscheidingssituatie geraken, verkeren. Ambtsdragers en anderen in de christelijke gemeente die met de begeleiding belast zijn, worstelen eveneens met deze vraagstukken.In dit boek gaan drie deskundigen, een predikant, een jurist en een psycholoog daarop in. Vanuit het raat worden de bijbelse achtergronden van het huwelijk en de vragen rond echtscheiding belicht. Ook wordt ingegaan op de plaats van de gescheidene in de gemeente en verantwoordelijkheid voor elkaarde vragen rond schuldig, niet - schuldig en hertrouwen komen aan de orde. Vanuit de praktijk van de hulpverlening wordt ingegaan op de mogelijke oorzaken en de begeleiding van mensen die in nood zijn gekomen door echtscheidingsproblemen. In de juridische bijdrage worden de wettelijke regels toegelicht. Ook zaken rond de verzorging van kinderen en financiële vragen komen aan de orde.

Wil je het boek lezen?Echtscheiding onmogelijke werkelijkheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.W.A. van Dommelen. Lezen Echtscheiding onmogelijke werkelijkheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN